Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ... ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΣΤΕΝΟΣΟΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ

Διάλειμμα από τις βουλευτικές της υποχρεώσεις και τα projects που έχει αναλάβει έκανε η Έλενα Ράπτη και επισκέφτηκε το νησί των ανέ...







Διάλειμμα από τις βουλευτικές της υποχρεώσεις και τα projects που έχει αναλάβει έκανε η Έλενα Ράπτη και επισκέφτηκε το νησί των ανέμων για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές. Η Μύκονος είναι από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και κάθε καλοκαίρι θα βρει λίγο χρόνο για να την επισκεφτεί.




Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” ελεύθερη και ωραία στο νησί να απολαμβάνει τη βόλτα της. Χαλαρή και πάντα κομψή, η Έλενα Ράπτη βρέθηκε στην “αρχόντισσα” του Αιγαίου και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα πολυσύχναστα μέρη της Μυκόνου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις άλλωστε, στα προσωπικά της, η Έλενα προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατά μια ιδιαίτερα διακριτική στάση.



Μόλις πριν λίγους μήνες έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Λούκα Γιώρκα, αν και ακολούθησαν σενάρια επανασύνδεσης για το πρώην ζευγάρι. Ωστόσο, και οι δυο προτίμησαν να μην κάνουν σχόλια για την πορεία της σχέσης τους και το αν προσπάθησαν τελικά να τα ξαναβρούν, κρατώντας σε κάθε περίπτωση μια φιλική επαφή και επικοινωνία. Οι δυο τους, μάλιστα, μετά το χωρισμό συνεργάστηκαν για καλό σκοπό και είχαν πολύ καλές σχέσεις.



Το αν θα ξαναγίνουν όμως, ζευγάρι, θα το δείξει ο χρόνος...

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.