Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ...!!!

Στην περπατούρα με ένα πιστόλι Tokarev το μωρό του 30χρονου - Δείτε φωτογραφίες με τη σύζυγό του για τα μάτια της οποίας δολοφόνησε 52...







Στην περπατούρα με ένα πιστόλι Tokarev το μωρό του 30χρονου - Δείτε φωτογραφίες με τη σύζυγό του για τα μάτια της οποίας δολοφόνησε 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

Οικογενειακές, όμορφες και ήρεμες στιγμές φαίνεται πως περνούσε ο 30χρονος δράστης που δολοφόνησε με μαχαίρι τον 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στην Κέρκυρα. Ο Αλβανός δράστης μετά το φριχτό έγκλημα πήγε και παραδόθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος είπε στους αστυνομικούς πως η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με το θύμα, γεγονός που τον οδήγησε στο έγκλημα.




Η «πέτρα του σκανδάλου» σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως βρίσκονταν σε διαδικασίες διαζυγίου με τον 30χρονο άνδρα της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Ωστόσο όπως φαίνεται από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ίδιος με την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά περνούσαν χαρούμενες, ανέμελες οικογενειακές στιγμές με τον ίδιο να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μεγάλη εντύπωση ωστόσο προκαλεί μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο 30χρονος και απεικονίζεται το ένα από τα δύο παιδιά του το οποίο παίζει με ένα αληθινό πιστόλι και κρατά στα αθώα χεράκια του τον γεμιστήρα γεμάτο! Μάλιστα πρόκειται για το πιστόλι Tokarev. Πολλά ερωτηματικά εγείρονται για το αν ο 30χρονος Αλβανός κατείχε νόμιμα το συγκεκριμένο πιστόλι και αν είχε άδεια για αυτό.

Ο 30χρονος Αλβανός ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να μπορέσει ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει από την Καρδίτσα να φτάσει στο νησί. Συγγενείς του δράστη έχουν φτάσει επίσης στο νησί προκειμένου να είναι δίπλα του.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.