Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ΄ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ!

Αξιώνει μια συγνώμη από τον Λοβέρδο που του είχε ασκήσει κριτική για τα νοσοκομεία -ξέφραγοαμπέλι «Πάτημα» στην επιτυχία τη...








Αξιώνει μια συγνώμη από τον Λοβέρδο που του είχε ασκήσει κριτική για τα νοσοκομεία -ξέφραγοαμπέλι




«Πάτημα» στην επιτυχία της ΕΛΑΣ η οποία εξιχνίασε την υπόθεση με τα κλεμμένα ιατρικά μηχανήματα βρήκε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης προκειμένου να περάσει στην αντεπίθεση και να ζητήσει από τον Ανδρέα Λοβέρδο μια συγνώμη για την κριτική που του είχε ασκήσει.
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφερόμενος στις κλοπές ιατρικών μηχανημάτων είχε επισημάνει σε ανάρτηση του στο twitter «Υπάρχει υπ. Υγείας; Ληστεύουν ανενόχλητοι νοσοκομεία. Παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν μπανανία.»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, μετά τον εντοπισμό των κλεμμένων ιατρικών μηχανημάτων από τις διωκτικές αρχές, δύο εξ αυτών στην Κολομβία (!), και την ταυτοποίηση των τεσσάρων δραστών αναρωτήθηκε αν ο κ. Λοβέρδος θα ζητήσει συγνώμη. Υπενθύμισε μάλιστα και μια παλιότερη δήλωση του στην οποία έκανε λόγο για την συνεργασία του Υπουργείου Υγείας με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να συλληφθούν τα μέλη της οργανωμένης σπείρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.