Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΡΟΝΤΜΠΙΝ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί εκκένωση όλων των πλοίων λόγω απειλητικού τηλεφωνήματος Λήξη συναγερμού σήμανε πριν λίγο στο λιμάνι ...






Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί εκκένωση όλων των πλοίων λόγω απειλητικού τηλεφωνήματος

Λήξη συναγερμού σήμανε πριν λίγο στο λιμάνι του Ρόντμπι της Δανίας, που αναστατώθηκε σήμερα το πρωί λόγω απειλητικού τηλεφωνήματος το οποίο έκανε λόγο για βόμβα σε κάποιο από τα πλοία. Τα δρομολόγια που είχαν ανασταλεί για λόγους ασφαλείας αποκαταστάθηκαν γύρω στις 2 το μεσημέρι, αφού στον διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές στα πορθμεία που εκκενώθηκαν δεν βρέθηκε τίποτε ανησυχητικό.




Η εταιρεία Scandlines που διαχειρίζεται τα επιβατικά πλοία στο λιμάνι Ρόντμπι της Δανίας ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι έχει εκκενώσει όλα τα πορθμεία της και έχει αναστείλει τη θαλάσσια κυκλοφορία μεταξύ της Δανίας και της Γερμανίας για λόγους ασφαλείας, έπειτα από ένα απειλητικό τηλεφώνημα.

«Η κυκλοφορία των πορθμείων έχει ανασταλεί και θα εκκενωθούν μόλις η αστυνομία τους επιτρέψει να ελλιμενιστούν», ανέφερε νωρίτερα ένας εκπρόσωπος της Scandlines.

Η τοπική αστυνομία επεσήμανε ότι η αναστολή της θαλάσσιας κυκλοφορίας αποφασίστηκε έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε στα γραφεία της Scandlines. Αυτό που επίσης έγινε γνωστό είναι ότι η απειλή δεν αφορούσε σε κάποιο συγκεκριμένο πλοίο, αλλά συνολικά στα καράβια στο συγκεκριμένο λιμάνι. Τα πλοία εκκενώθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες και υπό αστυνομική παρακολούθηση.

Το λιμάνι του Ρόντμπι συνδέει τη Δανία με τη Γερμανία και τη Σουηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.