Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ... ΧΑΪΔΕΥΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΤΑΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕ

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον νεαρό σάτυρο στα κρατητήρια της Ασφαλείας για να συνέλθει από το αλκοόλ και έπειτα τον άφησαν ελεύθερο ...





Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον νεαρό σάτυρο στα κρατητήρια της Ασφαλείας για να συνέλθει από το αλκοόλ και έπειτα τον άφησαν ελεύθερο

Σάλο ξεσήκωσε στο κέντρο των Χανίων με τα καμώματά του ένας νεαρός αλλοδαπός που κυκλοφορούσε ημίγυμνος και… τύφλα στο μεθύσι πίσω από την Δημοτική Αγορά και άπλωνε με άνεση τα χέρια του πάνω στις περαστικές γυναίκες!




Οι ανυποψίαστες κοπέλες που περπατούσαν το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Μαρκοπούλου αιφνιδιάζονταν όταν δέχονταν ξαφνικά τα ανεπιθύμητα «χουφτώματα» του μεθυσμένου νεαρού στα ευαίσθητα σημεία τους και οι καταγγελίες άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη στην τοπική Αστυνομία!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο, δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το νεαρό σάτυρο, που άλλωστε δεν προσπάθησε καν να κρυφτεί!

Μάλιστα, δεν προέβαλε αντίσταση, όταν τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Ασφαλείας για να συνέλθει από το αλκοόλ. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος αφού καμία από τις γυναίκες που ενόχλησε δεν υπέβαλε μήνυση, βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.