Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΕΙΝΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ... ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΡΙΑΛΙΤΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ... ΛΑΤΙΝΟ ΕΡΑΣΤΗ!

Ο ΝτεΜάριο και η Κορίν έβγαλαν τα ρούχα τους και συνέχισαν «να αγγίζουν ο ένας τον άλλον και να χαϊδεύονται», ώσπου έφτασαν στο σημε...






Ο ΝτεΜάριο και η Κορίν έβγαλαν τα ρούχα τους και συνέχισαν «να αγγίζουν ο ένας τον άλλον και να χαϊδεύονται», ώσπου έφτασαν στο σημείο να κάνουν στοματικό σεξ




H 24χρονη Κορίν Ολύμπιος, φέρεται να έκανε σεξ με μαύρο συμπαίκτη της στο ριάλιτι του ABC, «Bachelor in Paradise». Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά το τηλεοπτικό δίκτυο, την Κυριακή 11 Ιουνίου διέκοψε τα γυρίσματα της ερχόμενης σεζόν, καθώς ενημερώθηκε για «παραπτωματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

Όμως τι ακριβώς συνέβη και σταμάτησε μια τόσο ακριβή παραγωγή; Οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι και η παραγωγή μετέβησαν στο Μεξικό στις 3 Ιουνίου. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 4 Ιουνίου -πρώτη ημέρα των γυρισμάτων- είχαμε το «συμβάν» ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους Κορίν Ολύμπιος και ΝτεΝάριο Τζάκσον.






Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, ένα από τα σενάρια της φετινής σεζόν προέβλεπε ότι ο ΝτεΜάριο θα προσπαθούσε να προσεγγίσει την Κορίν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους συναντήθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου γίνονταν τα γυρίσματα και άρχισαν να πίνουν.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η Κορίν πήγε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, πέφτοντας στην αγκαλιά του ΝτεΜάριο, με τους δυο τους να «χαϊδεύονται έντονα». Αλλά η κατάσταση έγινε ακόμα πιο θερμή όταν πήγαν από το μπαρ στην πισίνα. Ο ΝτεΜάριο και η Κορίν έβγαλαν τα ρούχα τους και συνέχισαν «να αγγίζουν ο ένας τον άλλον και να χαϊδεύονται», ώσπου έφτασαν στο σημείο να κάνουν στοματικό σεξ - και όλα αυτά ενώ οι κάμερες συνέχιζαν να «γράφουν».


Ο Ντεμάριο και η Κορίν


«Οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι, και όχι μόνο με τον ΝτεΜάριο. Είμαστε εξοργισμένοι με όλο αυτό που συνέβη», είπε ο ίδιος διαγωνιζόμενος. «Θα έπρεπε να έχουν δει (σ.σ.: οι παραγωγοί) ότι έπινε τόσο πολύ και ότι αυτός εκμεταλλευόταν την κατάσταση. Θα μπορούσαν να το είχαν σταματήσει πριν πάει τόσο μακριά. Αλλά αποφάσισαν να το αφήσουν και είδατε τι συνέβη. Είμαι θυμωμένος με την παραγωγή, όπως και όλοι οι άλλοι διαγωνιζόμενοι».


Όσο για την Κορίν; Μια ημέρα μετά το περιστατικό, είπε ότι είχε πιει τόσο πολύ που ήταν σε «κατάσταση μπλακ άουτ» και ότι όλο αυτό που συνέβη με τον ΝτεΜάριο μπορεί να έγινε «χωρίς να έχει πλήρη συναίσθηση», όπως αναφέρει το ΤΜΖ. Εξήγησε, δε, ότι δεν θυμόταν τίποτα και ότι έμαθε τι συνέβη την επόμενη ημέρα, όταν οι άλλοι διαγωνιζόμενοι της είπαν τι είχε γίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον ΝτεΜάριο.



Μάλιστα, όπως φέρεται να είπε σε φίλους της, αυτή τη στιγμή έχει σύντροφο και δεν θα διακινδύνευε τη σχέση της κάνοντας σεξ με τον ΝτεΜάριο.

Η Κορίν δεν κατηγορεί τον ΝτεΜάριο, επειδή ήταν επίσης πού πιωμένος, αλλά ρίχνει την ευθύνη αποκλειστικά στους παραγωγούς που επέτρεψαν να ξεφύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση -μάλιστα, όπως είπε, ήδη έχει προσλάβει δικηγόρο!

Μετά από όσα συνέβησαν, η Warner Bros., που έχει την παραγωγή του ριάλιτι, διέκοψε τα γυρίσματα. «Αναστείλαμε την παραγωγή και κάνουμε διεξοδική έρευνα των κατηγοριών αυτών», επεσήμανε η Warner Bros. σε ανακοίνωσή της. «Οταν η έρευνα ολοκληρωθεί, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα σε απάντηση».

Η Κορίνα Ολυμπίου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μαϊάμι αλλά κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου, έχει γίνει το άτομο που το τηλεοπτικό κοινό αγαπάει να μισεί, καθώς από την πρώτη κιόλας σεζόν του ριάλιτι κέρδισε τον τίτλο της «κακιάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.