Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ... ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΕΜΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (02/06/2017) η Εθνική Μετεωρολογικ...







Καιρός Αγίου Πνεύματος: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (02/06/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) - Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι θα «σαρώσουν» τη χώρα τις επόμενες ημέρες




Ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος, καθώς από σήμερα, Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με αυτό, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (03/06/2017), με βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

Το Σάββατο (03/06/2017):

Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, η ανατολική Θεσσαλία και οι Σποράδες.

Την Κυριακή (04/06/2017):

Όλες οι παραπάνω περιοχές και το απόγευμα η ηπειρωτική χώρα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις βραδινές ώρες.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα δελτία καιρού της ΕΜΥ και στο www.emy.gr.

Ο καιρός το Σάββατο (3/6/2017) - Αναλυτική πρόγνωση

Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες σε περιοχές της βορείου κυρίως Ελλάδας που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.




Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις να αναπτύσσονται μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. Σημειώνεται ότι η μέγιστη θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 19 και 28 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανόν στα υπόλοιπα ορεινά.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου. Τοπικά στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και πιθανόν στα υπόλοιπα ορεινά. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι.

Άνεμοι: δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα στα νότια στο βορειοανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί με 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή (4/6/2017)
Άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης θα είναι ο καιρός την Κυριακή (4/6), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται στην κεντρική – ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.