Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ...!!!! «ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ» ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!

Μνημονιακή υποχρέωση να το κάνουμε τώρα - Θα τα βγάλουμε όταν γίνει αναλογικό το σύστημα λέει ο βουλευτής Καβάλας Μορφίδης Αν η Αυ...






Μνημονιακή υποχρέωση να το κάνουμε τώρα - Θα τα βγάλουμε όταν γίνει αναλογικό το σύστημα λέει ο βουλευτής Καβάλας Μορφίδης

Αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό, ο Κώστας Μορφίδης θα ήταν «μαζί τους!».




Αυτό ανέφερε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ όπου αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι τοπικοί βουλευτές με τον Χρήστο Σπίρτζη την Τρίτη στη Βουλή.

Ο βουλευτής είπε ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα!

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα φτιάξουμε τώρα τα διόδια αλλά θα ξηλωθούν όταν...
Θα τα φτιάξουμε τώρα αλλά θα ξηλωθούν μόλις μπει το αναλογικό σύστημα λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μορφίδης για τα διόδια στην Εγνατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.