Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Χαμός επικράτησε σε αγώνα για το Glory 42 Kickboxing Championship στο Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου λόγω ενώ ύπουλου νοκάουτ. Όλα ...







Χαμός επικράτησε σε αγώνα για το Glory 42 Kickboxing Championship στο Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου λόγω ενώ ύπουλου νοκάουτ.

Όλα συνέβησαν στον αγώνα του Αρμένιου Harut Grogorian με τον Ολλανδό Murthel Groenhart και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου.




Σε εκείνο το σημείο ο Αρμένιος κικμπόξερ κατέβασε τα γάντια μετά από μια κλωτσιά στο πρόσωπο από τον Ολλανδό αντίπαλό του πιστεύοντας ότι ο διαιτητής έχει σταματήσει τη φάση. Επειδή όμως αυτό δεν συνέβη, ο Ολλανδός κικμπόξερ βρήκε την ευκαιρία και με μια δυνατή γροθιά ξάπλωσε τον αντίπαλο του με τον διαιτητή να δίνει νοκάουτ.

Στη θέα του χτυπήματος αυτού φίλοι του Grogorian ανέβηκαν στο ρινγκ και άρχισαν στις γροθιές τον Ολλανδό κικμπόξερ, ο οποίος κατέφυγε στη γωνία προσπαθώντας να προφυλαχθεί από τα χτυπήματα.

Αυτό που τους εξόργισε πέρα από το χτύπημα ήταν ο πανηγυρισμός του Groenhart που ανέβηκε στα σχοινιά για να γιορτάσει τη - για τους ίδιους ύπουλη - νίκη του.

Δείτε το βίντεο:



athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.