Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΛΑΡΑ ΣΤΗ ΤΖΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ ΛΑΛΑ ΣΑΛΜΑ...

Η βασίλισσα του Μαρόκου, πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’, απέκτησε τον δικό της επίγειο παράδεισο στο Αιγαίο,...




Η βασίλισσα του Μαρόκου, πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’, απέκτησε τον δικό της επίγειο παράδεισο στο Αιγαίο, μια εντυπωσιακή βίλα με επτά κρεβατοκάμαρες, εννιά μπάνια, υπόσκαφο spa και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου απέδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα και τα νησιά της.




Η Λάλα Σάλμα, που δεν φείδεται χρημάτων όταν θέλει να αποκτήσει κάτι, έκανε την πρώτη γενναιόδωρη επένδυσή της εντός ελληνικού εδάφους αγοράζοντας πριν από λίγες ημέρες μια υπερπολυτελή βίλα στην Τζιά.

Η ονειρεμένη εξοχική κατοικία, μοναδικής αισθητικής, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, βρίσκεται στην περιοχή Κούνδουρος, την οποία προτιμά το διεθνές jet set και περιβάλλεται από κήπο 5 στρεμμάτων.

Το κτίσμα είναι μοναδικό, καθώς συνδυάζει την αρχιτεκτονική πρωτοτυπία με την πολυτέλεια.

Τα νούμερα ζαλίζουν: διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες -από τις οποίες 4 master- εννέα μπάνια και μια πισίνα σχεδόν ολυμπιακών διαστάσεων, η οποία γίνεται πιο εντυπωσιακή με την υπερχείλιση νερού και τους φωτισμούς το βράδυ. Μικρές λεπτομέρειες μαρτυρούν τη χλιδή της συγκεκριμένης οικίας.

Συγκαταλέγεται στα ωραιότερα σπίτια του νησιού και κατασκευάστηκε το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.