Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;;; ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!

Μεταφέρουμε από το onalert που έφερε το θέμα σρο προσκήνιο...Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο του ΓΕΕΘΑ [2015] που αφορά τα Tατουάζ [δερμα...







Μεταφέρουμε από το onalert που έφερε το θέμα σρο προσκήνιο...Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο του ΓΕΕΘΑ [2015] που αφορά τα Tατουάζ [δερματοστιξία] ή Piercing






  • Η δερματοστιξία, δεν πρέπει να είναι εξωτερικά εμφανής καθ οιονδήποτε τρόπο, με το σύνολο των στρατιωτικών στολών [βασικών ή επιπροσθετων, χειμερινών ή θερινών] που καθορίζονται στο σχετικό.
  • Επιπλέον η παραπάνω μη εξωτερικά εμφανή δερματοστιξία ω εκ του περιεχομένου τη απεικόνισης της δεν θα πρέπει να αναιρεί την επιβαλλόμενη απο το Συνταγμα ουδετερότητα των υπηρετούντων στις ΕΔ, ουτε να προκαλεί κατά τρόπο, ο οποίος δν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντα τους.
  • Ομοίως το πριεχόμενο της απεικόνισης της δερματοστιξίας δεν θα πρέπει να πριλαμβάνει μηνύματα που άπτονται κάθε μορφής διακρίσεων [φυλετικών, εθνκών, θρησκευτικών, λόγω φύλου κλπ], υποδηλώνουν πολιτική προτίμηση ή προσβάλουν με οποιoνδήποτε τρόπο τα ιδεώδη των ΕΔ.  
  • Τέλος οι οπές απο διάτρηση σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος [piercing], θα πρέπει να είνα κατά το δυνατό ελάχιστα ορατές. 
Επιπλέον όπως αναφέρει το έγγραφο του ΓΕΕΘΑ: 

"Τα προαναφερόμενα ισχύουν για το σύνολο του στρατιωτικού προωπικού των ΕΔ , πλην αυτών που εκπληρώνουν τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση.

Εντούτοι, τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων δύνανται να θέτουν τους περιορισμούς της παραγράφου ένα της παρούσα, ω κριτήρια για την επιλογή οπλιτών σε συγκεκριμένα Όπλα ή ειδικότητες ή θέσεις [πχ την Προεδρική Φρουρά, τις Στρατονομικές Υπηρεσίες των ΕΔ κα.]"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.