Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ... ΨΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΕ! ΒΙΝΤΕΟ: ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ένας ψαροντουφεκάς στη Φλόριντα την περασμένη Κυριακή όταν του επιτέθηκε καρχαρίας και τον ...





Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ένας ψαροντουφεκάς στη Φλόριντα την περασμένη Κυριακή όταν του επιτέθηκε καρχαρίας και τον δάγκωσε στο πόδι.






Ο ψαροντουφεκάς, μάλιστα, κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης καρέ-καρέ.



Όπως φαίνεται στο βίντεο ο καρχαρίας εμφανίζεται «από το πουθενά» και ορμάει στον ψαροντουφεκά βάζοντας στο μάτι το ψάρι που αυτός κρατούσε. Ακόμα και όταν, όμως, ο άνδρας αφήνει το ψάρι, ο καρχαρίας συνεχίζει την πορεία του και τον δαγκώνει στο πόδι.

Για καλή τύχη του ψαροντουφεκά τη στιγμή της επίθεσης δεν ήταν μόνος του μέσα στο νερό και έτσι κατάφερε με τη βοήθεια ενός άλλου δύτη να φτάσει στο σκάφος από το οποίο είχε βουτήξει. Σοκαρισμένος από την επίθεση χρειάζεται τη βοήθεια μιας γυναίκας για να συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί.

Αφού ανάρτησε το βίντεο στο YouTube ο ψαροντουφεκάς τόνισε πόσο σημαντικό είναι όταν πέφτεις στο νερό να μην είσαι ποτέ μόνος σου. «Αν δεν ήταν μαζί μου ο άλλος ψαροντουφεκάς δεν θα τα είχα καταφέρει» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια. Ευτυχώς το τραύμα του αποδείχθηκε επιπόλαιο με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις βουτιές για ψάρια.


crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.