Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ! ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ!

Υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ (Κύπρο).Να περάσει στη Σχολή Πολέμου….Υπηρέτησε στο Γραφείο του ΥΕΘΑ Χαραλαμπόπουλου & στο γραφείο του ΥΕ...









Υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ (Κύπρο).Να περάσει στη Σχολή Πολέμου….Υπηρέτησε στο Γραφείο του ΥΕΘΑ Χαραλαμπόπουλου & στο γραφείο του ΥΕΘΑ Αρσένη.






Είναι γεγονός ότι στις μέρες που ζούμε προσπαθούμε να αγιάσουμε αλλά δεν μπορούμε!!!

Πως να το καταφέρουμε άλλωστε όταν καθημερινά άτομα που γνωρίσαμε στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία, με σχόλια ή αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα προσπαθούν να μας αντιμετωπίσουν ως όντα στερούμενα λογικής;

Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι δημοσιεύσεις απόστρατου αξιωματικού και νυν βο(υ)λευτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.




Και επειδή κ. Ντζιμάνη θεωρώ ότι ανήκω στους ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας θα ήθελα να σας θυμίσω ότι πέρασα με πραγματικές εξετάσεις στην ΑΣΠ το 1998.





Όσο για εσάς αλλά κυρίως για αυτούς που δεν σας ξέρουν δημοσιεύω το απόκομμα της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της 8ης Μαρτίου 1998 με τίτλο «Η λίστα της μεγάλης σφαγής». Αλήθεια σας θυμίζει τίποτα;

Αν όχι για διαβάστε το ραβασάκι της 4ης φωτογραφίας. Αναγνωρίζετε μήπως το ονοματεπώνυμό σας; Κοντολογίς κ. Ντζιμάνη μετά από 35 χρόνια στις Ένοπλες Δυνάμεις είμαστε γνωστοί και δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανείς.


 

Και αν θέλετε να προσφέρετε μια υπηρεσία εσείς που ψηφίσατε τα μνημόνια, ψηφίσατε κόψιμο συντάξεων, ψηφίσατε αύξηση φόρων, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ… Ίσως αν σας έχει απομείνει λίγη τσίπα να σώσετε κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας…..


Χρήστος Σαμαράς

Πηγή papaparisisblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.