Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ! ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΜ ΙΡΑΝ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Μια πρωτοφανής επίθεση σημειώθηκε στην Τεχεράνη. Ήταν διπλή και συντονισμένη σε δυο σημεία – σύμβολα για τη χώρα, το κοινοβούλιο κ...








Μια πρωτοφανής επίθεση σημειώθηκε στην Τεχεράνη. Ήταν διπλή και συντονισμένη σε δυο σημεία – σύμβολα για τη χώρα, το κοινοβούλιο και το μαυσωλείο του ιδρυτή της ισλαμικής δημοκρατίας. Και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση στο Ιράν τα τελευταία χρόνια!




Την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, το οποίο πριν από λίγο ανακοίνωσε πως η επίθεση στο κοινοβούλιο συνεχίζεται, όπως μετέδωσε το πρακτορείο AMAQ αυτής της σουνιτικής τζιχαντιστικής οργάνωσης. «Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν στο μνημείο του Χομεϊνί και στο ιρανικό κοινοβούλιο στην Τεχεράνη», είχε μεταδώσει αρχικά το πρακτορείο ειδήσεων. Σε άλλο τηλεγράφημά του, το AMAQ μετέδωσε πως οι επιθέσεις στο μαυσωλείο του Χομεϊνί πραγματοποιήθηκαν από δύο καμικάζι βομβιστές.

Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρακτορείο ειδήσεων του Ισλαμικού Κράτους βίντεο - ντουκουμέντο από την στιγμή της εισβολής μέσα στο κοινοβούλιο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!



Έως επτά άνθρωποι, σύμφωνα με πληροφορίες του Ρόιτερς, και τουλάχιστον τρεις, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν σε δύο επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Τεχεράνη σε τοποθεσίες με υψηλό συμβολισμό, το κοινοβούλιο της χώρας και το μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατία του Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.