Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

Οι φωτογραφίες που εντόπισαν τα tourkikanea.gr πραγματικά προβληματίζουν. Η πρώτη είναι χθεσινοβραδυνή από δείπνο ιφτάρ που έγινε στο...





Οι φωτογραφίες που εντόπισαν τα tourkikanea.gr πραγματικά προβληματίζουν. Η πρώτη είναι χθεσινοβραδυνή από δείπνο ιφτάρ που έγινε στο παλάτι του Ερντογάν. Δείτε πως έχει βάλει να τον υποδεχτούν στην αίθουσα που γινόταν το δείπνο!




Δεν είναι η πρώτη φορά. Η δεύτερη φωτογραφία είναι παλαιότερη, αλλά στο ίδιο…πνεύμα! Έχει ξεφύγει τόσο πολύ ο Ερντογάν;






Το ερώτημα απασχολεί πολλούς. Τους αμερικανούς πρώτα απ΄ όλα. Όχι τώρα, αλλά από το καλοκαίρι του 2013 ακόμη, όταν ο Ερντογάν βρέθηκε στην Ουάσινγκτον για να συναντηθεί με τον τότε πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα. Δεν είναι μόνο ότι σόκαρε το Λευκό Οίκο απαιτώντας να γίνει προς τιμή του μουσουλμανικό δείπνο. Είχε σοκάρει και τους πολίτες της Ουάσινγκτον!

Λίγες μέρες μετά από την επίσκεψη Ερντογάν, είχαμε βρεθεί στην αμερικανική πρωτεύουσα, συνοδεύοντας δημοσιογραφικά τον τότε ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο. Με όποιον αμερικανό κι αν είχαμε μιλήσει μας είχε επισημάνει τη δυσαρέσκεια που είχε προκαλέσει ο Ερντογάν και η ακολουθία του στην Ουάσινγκτον! Η αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε τεράστια! Τα μέτρα ασφαλείας που είχε απαιτήσει “μπλόκαραν” όλη τη πόλη. Μια πόλη που δεν είχε συνηθίσει σε τέτοιες ακρότητες ακόμη κι όταν στους δρόμους της κυκλοφορούσε ο ίδιος ο Ομπάμα!

Είναι προφανές ότι ο Ταγίπ Ερντογάν εδώ και καιρό έχει χάσει το μέτρο…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.