Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ «Η ΕΛΛΑΣ»: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΣ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΣΥΝΕΛΦΗ ΣΤΗΝ ΚΩ

Για τον 60χρονο είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από την Interpol - Δρομολογείται η έκδοσή του Διεθνής λαθροκυνηγός ...





Για τον 60χρονο είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από την Interpol - Δρομολογείται η έκδοσή του

Διεθνής λαθροκυνηγός ήταν ένας 60χρονος Αμερικανός που αναζητούσαν οι αρχές του Νεπάλ με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων την οποία είχαν εκδώσει μέσω της Interpol, καθώς κατηγορείται για παραβάσεις σχετικές με την διατήρηση της άγριας ζωής στα εθνικά πάρκα της χώρας!





Η έκπληξη των αστυνομικών της υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατηρίων της Ασφαλείας της Κω, ήταν μεγάλη όταν έκαναν έλεγχο στον Αμερικανό που εμφανίστηκε στο λιμάνι του νησιού το βράδυ του Σαββάτου και διαπίστωσαν ότι διωκόταν από τη μακρινή ασιατική χώρα. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου που δρομολογεί τις διαδικασίες για την έκδοσή του στο Νεπάλ.

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κυπαρισσίας για κλοπές εκκρεμούσε σε βάρος ενός 33χρονου Βούλγαρου που συνελήφθη στους Γαργαλιάνους από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας που διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί.

Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων συνέλαβαν έναν 47χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πρωτοδικών Νάξου – Κυκλάδων για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Ο δράστη οδηγήθηκε στη Νάξο για να απολογηθεί.
Στη Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος Γεωργιανός, βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ανακριτή Κοζάνης για διακεκριμένες κλοπές και παραβίαση όρων διαμονής. Ο αλλοδαπός μετήχθη στην Κοζάνη για να προσαχθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.