Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!! Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ Η.Α.Ε.

Ο Φικρέτ Οζέρ-πρέσβης της Τουρκίας στο Κατάρ που τέθηκε σε διπλωματικό και μεταφορικό αποκλεισμό από χώρες του Κόλπου, δήλωσε πως όλα ...







Ο Φικρέτ Οζέρ-πρέσβης της Τουρκίας στο Κατάρ που τέθηκε σε διπλωματικό και μεταφορικό αποκλεισμό από χώρες του Κόλπου, δήλωσε πως όλα άρχισαν μετά από την επίσκεψη Τραμπ στην Σαουδική Αραβία.

Ο Οζέρ μιλώντας στην Ιπέκ Γεζντανί της Χουριέτ δήλωσε πως ¨Προφανώς κινήθηκαν με την σκέψη πως «¨ότι και αν γίνει η Αμερική μας στηρίζει¨, για αυτό πήραν μια τόσο σκληρή και απόλυτη στάση. Ότι έγινε δηλαδή έγινε με τον ερχομό του Τραμπ.




Τα Η.Α.Ε. επιθυμούν να γίνουν δεσπόζουσα χώρα

Ο Οζέρ ως αιτία για τον αποκλεισμό του Κατάρ δείχνει το ότι τα ΗΑΕ ¨δεν μπόρεσαν να χωνέψουν¨ το ότι το Κατάρ πήρε την διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλου ποδοσφαίρου για το 2022: ¨ Το Κατάρ είναι η πιο πλούσια χώρα του Κόλπου, έχει εθνικό κατά κεφαλήν εισόδημα που περνά τα 100 χιλιάδες $. Ταυτόχρονα κατέστη μια ήπια ισχύς στην περιοχή. Για παράδειγμα, το κανάλι Αλ Τζαζίρα του Κατάρ είναι από τα πιο αξιόπιστα κανάλια στον κόσμο, αλλά η Σαουδική Αραβία λέει ¨κλείστε το¨. Τα ΗΑΕ δεν μπορούν να χωνέψουν ότι εδώ το Κατάρ πήρε το Παγκόσμιο Κύπελο 2022-FIFA. Τα ΗΑΕ επιθυμούν να γίνουν η δεσπόζουσα χώρα τη περιοχής. Υπάρχει βέβαια και μια ευαισθησία που έχουν τα ΗΑΕ σχετικά με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, αλλά Αδελφοί Μουσουλμάνοι δεν υπάρχουν μόνο στο Κατάρ , αλλά και στο Κουβέιτ και στο Ομάν.¨

¨Η μεταφορά στρατιωτών γαλήνεψε τους Καταριανούς¨

Ο Οζέρ υποστήριξε πως η απόφαση της Τουρκίας να μεταφέρει στρατό στο Κατάρ, ¨γαλήνεψε¨ τους Καταριανούς, λέγοντας: ¨Διότι εκείνες τις μέρες υπήρχε μια φήμη πως η Σαουδική Αραβία μεταφέρει στρατό στα σύνορα με το Κατάρ. Άλλωστε αυτή η στάση της Τουρκίας, επηρέασε και τις δηλώσεις των ΗΑΕ και τη Σαουδικής Αραβίας. Αυτή τη στιγμή στην βάση έχουμε 95 στρατιώτες, συζητείται πως μπορεί να φτάσουν στους 5.000 στρατιώτες. Το Κατάρ ενδεχομένως από ψυχολογική σκοπιά επιθυμεί να έρθουν οι στρατιώτες το συντομότερο¨ .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.