Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ: «ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΙ»...

“Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί», δήλωσε ο πρόεδρος του εθνικιστικού Κόμματος Μεγάλη Ενότητα (BBP)...







“Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί», δήλωσε ο πρόεδρος του εθνικιστικού Κόμματος Μεγάλη Ενότητα (BBP), Μουσταφά Ντεστιτζί.




‘’Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει καλά: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί και πρώτα ο Αλλάχ, σύντομα θα ανοίξει ξανά ως χώρος λατρείας και η μουσουλμανική προσευχή θα ακούγεται συνεχώς» λέει ο Ντεστιτζί όπως αναφέρει το mignatiou.com.

Επίσης είπε ότι η Ελλάδα θα δώσει λογαριασμό για το αίμα που χύθηκε στις τουρκικές πατρίδες που χάθηκαν, πρώτα με την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης και έπειτα της Δυτικής Θράκης αλλά και για τζαμιά που έχει κάψει.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση του δήλωσε: ‘’Καλούμε την Ελλάδα να γίνει μια μοντέρνα και δημοκρατική χώρα και να σέβεται όλες τις θρησκείες’’ σε απάντηση της χθεσινής ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών που χαρακτήρισε απαράδεκτη πρόκληση την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία. onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.