Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;; ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ;

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη Τα τελευταία χρόνια, το παγκόσμιο κίνημα των ομοφυλοφίλων έχει μια φανερή χαρακτηριστική στήριξη, όπως κ...




Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα τελευταία χρόνια, το παγκόσμιο κίνημα των ομοφυλοφίλων έχει μια φανερή χαρακτηριστική στήριξη, όπως και στην Ελλάδα όλων των δυτικών κυβερνήσεων. Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι ότι το Gay pride της Ελλάδας είχε την αμέριστη στήριξη 23 ξένων πρεσβειών, τη χορηγία πολύ γνωστών μεγάλων εμπορικών και οικονομικών εταιριών όλως σχεδόν των ελληνικών πολιτικών κομμάτων και την έμπρακτη ανοχή της εκκλησίας.






Όλα αυτά σε ελληνικό αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο έχουν ένα πολύ σημαντικό παρασκήνιο με πολλές και σημαντικές πολιτικές και νεοταξικές προεκτάσεις όπως θα δούμε παρακάτω.

Αξιοσημείωτο είναι, πως ενώ το χρήμα ρέει άφθονο στις διάφορες οργανώσεις ομοφυλοφίλων, από την άλλη έχει παρατηρηθεί ένα αξιοσημείωτο στοιχείο ότι σύμφωνα με μεγάλα ιατρικά ερευνητικά κέντρα, οι μεταδοτικές ασθένειες συχνά θανατηφόρες, παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση στις τάξης των γκέι.

Συγκεκριμένα, οι ασθένειες έχουν αυξηθεί σε ποσοστό 27% κυρίως σε νεανικές ηλικίες 15-24 ετών ενώ τα κρούσματα σε διεθνές επίπεδο υπολογίζονται περίπου στα 20 εκατομμύρια καινούργιοι ασθενείς. Οι πιο συχνές μεταδοτικές ασθένειες εκτός από το γνωστό Έιτζ, καταγράφονται η σύφιλη, βλεννόρροια, χλαμύδα, και πολλές άλλες ασθένειες.





Επίσης πολλοί είναι θετικοί στους υιούς αυτούς χωρίς ακόμα να έχει εκδηλωθεί η ασθένεια. Με μαθηματικούς υπολογισμούς, αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός μετάδοσης των ασθενειών μέσα σε μια ή δύο δεκαετίες θα έχουμε περίπου, όπως υπολογίζεται 200 εκατομμύρια νέους ασθενείς.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς τα νούμερα αυτά είναι τρομακτικά και δείχνουν μια άλλη φοβερή διάσταση του προβλήματος τω γκέι που σκόπιμα αποσιωπούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ελληνικά και διεθνή.

Εκείνοι που έχουνε το μεγαλύτερο κίνδυνο προσβολής από όλες αυτές τις συχνά θανατηφόρες ασθένειες είναι οι λεγόμενοι μπαισέξουαλ, δηλαδή αυτοί που πηγαίνουν και με τα δύο φύλα.

Μια από τις πιο φρικτές ασθένειες στον κόσμο των γκέι και όχι μόνο και ειδικά στον κόσμο των νέων/στη νεολαία, είναι αυτή που προκαλείται από το στοματικό σεξ.



Κλασσικό παράδειγμα εκδήλωσης αυτής της ασθένειας είναι ο γνωστός Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος το 2010 είχε προσβληθεί επίσημα από καρκίνο του λάρυγγα ο οποίος προέρχονταν από την φαρυγγική κοιλότητα. Μετά από λίγα χρόνια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτό οφείλονταν ση μεγάλη κατάχρηση που είχε κάνει στο στοματικό έρωτα. Η ασθένεια αυτή ιατρικά ονομάζεται οροφαρυγγικός καρκίνος και είναι μια ραγδαία ανερχόμενη ασθένεια στις τάξεις των ομοφυλοφίλων και όχι μόνο.

Η επιστήμη για να προφυλάξει τις μεταδοτικές ασθένειες από τις σεξουαλικές επαφές όπως είναι γνωστό έχει κατασκευάσει τα λεγόμενα προφυλακτικά που τα προωθούν τεράστιες βιομηχανίες. Όπως αποδείχτηκε όμως, αυτό το περίφημο «προϊόν» δεν ήταν καθόλου αρκετό για να προφυλάξει από κάποια μόλυνση. Κάποιοι θα πούνε εδώ για τιμωρητική πρόνοια του Παντοδύναμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.