Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Η Καίτη Φίνου σήμερα στα 58 της χρόνια δηλώνει πως ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση. «Η αλήθεια είναι πως πρέπει...




Η Καίτη Φίνου σήμερα στα 58 της χρόνια δηλώνει πως ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση.

«Η αλήθεια είναι πως πρέπει να χάσω 10 κιλά για να αισθάνομαι καλά με την εικόνα μου, αλλά και στην υγεία μου. Όμως, δεν έχω τα χρήματα για την κατάλληλη δίαιτα, αφού χρειάζεται να τρως και το ψαράκι σου και το φιλετάκι σου.



Όπως ξέρετε, οι φτωχοί άνθρωποι είναι χοντροί, γιατί τρώνε πολύ ψωμί και μακαρόνια» είπε στην Εspresso και πρόσθεσε: «Μη φανταστεί κανείς ότι είμαι ψώνιο με την εμφάνισή μου. Δεν ψωνίστηκα τότε που ήμουν νέα και στα χάι μου, θα είμαι τώρα στα 58 μου και μάλιστα πατημένα; Απλά, επειδή δεν μπορώ να αδυνατίσω, θα ήθελα, για λόγους αισθητικής, να μην υπάρχει αυτό το προβληματάκι κάτω από το σαγόνι μου. Γι’ αυτό ζητάω τη βοήθεια κάποιου πλαστικού. Θα πρόκειται για την πρώτη πλαστική στη ζωή μου, αφού ως τώρα δεν έχω κάνει κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.