Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΥΡΑ» ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ...

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Στην Ολλανδία στην περιοχή του Μπριλέν, είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας ιερέας μιας χριστ...





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην Ολλανδία στην περιοχή του Μπριλέν, είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας ιερέας μιας χριστιανικής σέκτας, για να τραβήξει τον κόσμο ξανά, υποσχέθηκε στους κατοίκους ότι όταν κλείνουν τα τοπικά παμπ θα τους προσφέρει μπύρα μέσα στο ναό του με την υπόσχεση όμως ότι το πρωί θα πηγαίνουν να ακούν το κήρυγμα του και να συμμετέχουν στη θεία λειτουργία.



Το κατάντημα των χριστιανών του εξωτερικού με τους οποίους μάλιστα συμπροσεύχεται ο δικός μας πατριάρχης.





Στο Λονδονιστάν ο μουσουλμάνος δήμαρχος του, επιτρέπει την ίδρυση 400 νέων τζαμιών ενώ 500 παλιές εγκαταλειμμένες εκκλησίες τις προσφέρει προς εκμετάλλευση.



Το κατάντημα της σημερινής Ευρώπης με τη μεγάλη απαξίωση της χριστιανικής θρησκείας και την ολοένα και μεγαλύτερη πλημύρα των μουσουλμάνων λαθρο παρουσιάζει καθημερινά πολλά συμβάντα και γεγονότα.




Σε ποια δραματική κατάσταση έχει φτάσει ο χριστιανισμός απέναντι στο Ισλάμ φαίνεται από την εικόνα που παρουσιάζουν δυο μεγάλοι χριστιανικοί ναοί στο Λονδίνο, ο ναός του Αγίου Γεωργίου και ο ναός της Παναγίας.

Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες των δυο εκκλησιών και ενός τζαμιού σε απόσταση λίγων μέτρων αναμεταξύ τους στην καρδιά του Λονδίνου.

Οι δύο αυτοί ναοί έτυχε να βρίσκονται λίγα μέτρα απόσταση από ένα γνωστό μουσουλμανικό τέμενος της βρετανικής πρωτεύουσας. Ενώ αυτοί οι δύο ναοί που κάποτε γέμιζαν από περίπου 1200 πιστούς, σήμερα είναι εγκαταλειμμένοι και άδειοι, το γειτονικό μουσουλμανικό τέμενος συγκεντρώνει χιλιάδες πιστούς μουσουλμάνους.

Συγκεκριμένα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει 1.230 πιστούς, συγκεντρώθηκαν μόνο 12 άτομα για να γιορτάσουν και να προσευχηθούν Στην εκκλησία της Σάντα Μαρία υπήρχαν μόνο 20 άτομα.

Στην κατάσταση αυτή συμβάλει χαρακτηριστικά και ο νυν δήμαρχος του Λονδίνου, ο μουσουλμάνος Σαντίκ Καν, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να απαξιώνει τη χριστιανική θρησκεία.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.