Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΚΑΛΗΣ, ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο Α/ΓΕΣ

  Στο Φυλάκιο της Ψιλής Άμμου ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής …Στα στενά της Μυκάλης απέναντι από την Τουρκ...

 21









Στο Φυλάκιο της Ψιλής Άμμου ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής …Στα στενά της Μυκάλης απέναντι από την Τουρκία Κυριακάτικα ! (Μια ανάσα απο την Τουρκία!)




Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ».











Επισκέφθηκε και Ακριτικά Φυλάκια του Σχηματισμού της 79 ΑΔΤΕ…Ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε άσκηση και βολή μάχης των Εθνοφυλάκων του ΤΕΘ ΣΑΜΟΥ.













Να επισημάνουμε οτι το Φυλάκιο της Ψιλής Άμμου είναι μια Ανάσα απο την Τουρκία και Ενεργός Στρατός και Εθνοφυλακή, με συνεχή προσπάθεια, εξασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.







Αν και εμείς απο την πλευρά μας θα θέλαμε να παίρνουν μέρος στις Ασκήσεις και οι Έφεδροι της νήσου Σάμου που έχουν άριστο πυρήνα και πολύ καλή Οργάνωση …












Ειδικά οι Έφεδροι Αξιωματικοί που στο σύνολό τους έχουν υπηρετήσει στο νησί ,γνωρίζουν μονοπάτια ,ακτές και δρομολόγια πέραν των γνωστών …Το Έτος 2017 είναι και έτος Εφέδρων!







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.