Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΛΕΥΚΟ ΒΑΝ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ TV, κάτοικοι της περιοχής έτρεψαν σε φυγή δυο φορές τους επίδοξους απαγωγείς - Στόχος ήταν παιδάκια που ...




Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ TV, κάτοικοι της περιοχής έτρεψαν σε φυγή δυο φορές τους επίδοξους απαγωγείς - Στόχος ήταν παιδάκια που οι επιβάτες του λευκού βαν φέρονται να κάλεσαν για να τους δείξουν ένα σκυλάκι


Με πολλή προσοχή και επιφυλακτικότητα εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου τις αλλεπάλληλες αναφορές για την εμφάνιση ενός λευκού βαν με δυο επιβάτες, που φέρονται ότι προσπαθούν να πλησιάσουν ανήλικα παιδιά με δόλωμα ένα σκυλάκι! Ανάλογες καταγγελίες με την ίδια περιγραφή, είχαν γίνει πριν από ένα μήνα στην Κοζάνη!




Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ TV, κάτοικοι της περιοχής έτρεψαν σε φυγή δυο φορές τους επίδοξους απαγωγείς σε δυο παρόμοια περιστατικά που καταγράφηκαν στην περιοχή των Μαλίων. Και στα δυο, στόχοι ήταν παιδάκια που οι επιβάτες του λευκού βαν φέρονται να κάλεσαν κοντά τους με το πρόσχημα να τους δείξουν το κουταβάκι.

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων των περιοχών όπου φέρονται να συνέβησαν τα περιστατικά και το εξετάζουν καρέ- καρέ προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν οι αναφορές που δέχθηκαν έχουν βάση. Παράλληλα, έχουν αυξήσει τις περιπολίες στα Μάλια και τη Σταλίδα, όπου υπάρχει παρόμοια καταγγελία. Το ερώτημα είναι αν πρόκειται για υπαρκτά περιστατικά ή για φήμες που ακολουθούν αυτές στην Κοζάνη.

Η πρώτη αναφορά για τέτοιου είδους απόπειρα απαγωγής από τους επιβάτες ενός πανομοιότυπου λευκού βαν, είχε γίνει στο Βελβεντό Κοζάνης τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς από μια 24χρονη που υποστήριξε ότι σώθηκε χάρη στα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής που άκουσαν τις φωνές της και άρχισαν να γαβγίζουν!

Στις 5 Μαΐου, ένας μαθητής της τρίτης δημοτικού κατήγγειλε ότι το άσπρο φορτηγάκι τον πλησίασε στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου Κοζάνης, ο συνοδηγός τον κάλεσε να πλησιάσει για να του δώσει χρήματα και προσπάθησε να τον αρπάξει αλλά του ξέφυγε. Αλλά και στις 27 Μαΐου, κοντά στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης οι φερόμενοι ως δράστες φώναξαν μια 15χρονη μαθήτρια με το πρόσχημα ότι θα της έδιναν ένα κινητό, αλλά εκείνη απέφυγε να πλησιάσει και τράπηκε σε φυγή.

Με πληροφορίες και από το protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.