Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗ «ΦΑΛΑΙΝΟΑΓΕΛΑΔΑ» ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ

Σενάριο για ταινία του Χούλιγουντ κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει η παρακάτω ιστορία Η Μπέτσι Αγιάλα θέλοντας και μη έζησε την εγκατ...





Σενάριο για ταινία του Χούλιγουντ κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει η παρακάτω ιστορία


Η Μπέτσι Αγιάλα θέλοντας και μη έζησε την εγκατάλειψη του συζύγου της, ενώ μετά από λίγο ακολούθησε και το διαζύγιο... μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και γάμου κι όλα αυτά λόγω των παραπανίσιων κιλών της, καθώς είχε φτάσει η κοπέλα να ζυγίζει 118 λίγο πριν την γέννηση της κορούλας που ήρθε το 2013. Τότε, ευρισκόμενη ακόμα παντρεμένη με τον πολυαγαπημένο της σύζυγο αποφάσισε να χάσει τα παραπανίσια κιλάκια της, ξεκινώντας μια διαίτα από το Σεπτέμβριο, ωστόσο μόλις 2 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο κόσμος της κατέρρευσε!




Ο σύζυγός της είχε ξεχάσει ανοικτό τον λογαριασμό του στο Facebook και τότε ανακάλυψε τα δεκάδες μηνύματα που αντάλλασε σε καθημερινή βάση με την ερωμένη του. Συγκλονισμένη μάλιστα διάβασε και τα σχόλια που έκανε το παράνομο ζευγάρι για αυτήν, όπως «φάλαινα» και «αγελάδα» με την εμβρόντητη Μπέτσι να βρίσκεται στα όρια του ψυχικού κλονισμού.

Εν συνεχεία όμως πείσμωσε και εν μέσω ενός οδυνηρού διαζυγίου που βίωσε παράλληλα συνέχιζε την σκληρή προσπάθειά της να αποβάλλει τα περιττά κιλά που τόσο της στοίχισαν στην προσωπική της ζωή, κόβοντας κάθε ίχνος ζάχαρης από την διατροφή της, καθώς και όλων των ειδών το junk food, ενώ ξεκίνησε σε καθημερινή βάση το γυμναστήριο, και την ζούμπα.

Τα κιλά με την σειρά τους άρχισαν να εγκαταλείπουν την Μπέτσι και το σώμα της άρχισε να αποκτά μια καλοσμιλεμένη εικόνα, σε σημείο που οι οικείοι της να μιλούν για πλήρη μεταμόρφωση, αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες της, έχοντας πλέον απολέσει 50 ολόκληρα κιλά...

Πλέον βλέποντας και μεις τις φωτογραφίες εικάζουμε ότι ο τέως σύζυγός της μάλλον θα το μετανιώνει οικτρά...







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.