Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...;;; ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΙΚΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝ...!!!

Με οδηγό τους κάλυκες που βρέθηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι που διαμένουν Ρομά, ένα τετράγωνο μακριά από το δημοτικό σχολείο που ο 11...







Με οδηγό τους κάλυκες που βρέθηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι που διαμένουν Ρομά, ένα τετράγωνο μακριά από το δημοτικό σχολείο που ο 11χρονος μαθητής βρήκε τραγικό θάνατο και τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που λένε ότι στις 10 το βράδυ της Πέμπτης οι ένοικοι διασκέδαζαν και πυροβολούσαν, οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι είναι σε τροχιά σύλληψης του δολοφόνου του μικρού Μάριου.




Αν και οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ χθες το μεσημέρι εισέβαλαν στο σπίτι των βασικών υπόπτων, ο δολοφόνος φέρεται να είχε διαφύγει παίρνοντας μαζί και το εννιάρι πιστόλι που έστειλε στο θάνατο το αγοράκι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις από τους συνολικά 31 προσαχθέντες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) είναι αυτοί που διοργάνωσαν το γλέντι με αφορμή μια ευνοϊκή δικαστική εξέλιξη.

Η Ασφάλεια αναζητεί συγκεκριμένο άτομο που είναι ο κύριος ύποπτος για τον πυροβολισμό που σκότωσε τον 11χρονο μαθητή όμως αυτό το πρόσωπο φέρεται να εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση του μικρού Μάριου παίρνοντας μαζί και το μοιραίο πιστόλι με το οποίο πυροβολούσε άσκοπα.

Ίσως, λένε οι αστυνομικοί, να βρήκε καταφύγιο στον διπλανό οικισμό Αυλίζα, όπου είναι πραγματικό άβατο προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη. Για αυτό και οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και σε σαρωτική επιχείρηση και εντός του καταυλισμού θέλοντας παράλληλα να στείλουν το μήνυμα πως Αστυνομία, έφθασε στο άβατο του Μενιδίου και θα παραμείνει εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.