Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ... ΚΑΠΝΙΣΕ ΣΚΑΝΚ, ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΘΕ ΟΤΙ ΚΑΙ... ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!

Σε μία αποκάλυψη που σοκάρει προέβη ο πατέρας ενός 21χρονου στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως ανέφερε, ο γιος του υπό την επήρεια skunk (συνθε...




Σε μία αποκάλυψη που σοκάρει προέβη ο πατέρας ενός 21χρονου στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως ανέφερε, ο γιος του υπό την επήρεια skunk (συνθετική μορφή μαριχουάνας), έκοψε το ίδιο του το πέος και μαχαίρωσε τη μητέρα του.





Την αποκάλυψη έκανε στο Radio Five Live, δίνοντας μόνο το μικρό του όνομα και υποστηρίζοντας την εκστρατεία του Λόρδου Νικ Μονσόν, ο οποίος ζητάει το skunk να ανέβει στην κλίμακα των ναρκωτικών από την κλάση Β στην Α. Ο τραγικός πατέρας ζητά από την πολιτεία να σκεφτεί πολύ σοβαρά τις επιπτώσεις που έχει η κατανάλωση του συγκεκριμένου ναρκωτικού στην ψυχική υγεία των χρηστών του.






Ο «Νικ» ανέφερε πως ο γιος του έπαιζε ράγκμπι και είχε ξεκινήσει να καταναλώνει μαριχουάνα από τα 16 του χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πέρασε στο skunk γιατί «βαρέθηκε». Αυτή ήταν η αρχή δύο χρόνων που η οικογένεια πέρασε μία κόλαση και η οποία κατέληξε σε ένα ψυχωσικό επεισόδιο. Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο νέος έφτασε σε σημείο να κοιμάται με μία ρακέτα καθώς «έβλεπε πως κατοικούν άνθρωποι στους τοίχους του δωματίου του».

Η ζωή τους άλλαξε όταν έγινε ξαφνικά στη μέση της νύχτας ο νέος ξύπνησε μέσα σε παράκρουση, έκοψε το πέος του και μαχαίρωσε τη μητέρα του γιατί ένιωθε πως απειλούταν. Ο γιος του Νικ φιλοξενήθηκε σε ίδρυμα για ψυχικά ασθενείς για 6 μήνες ενώ συνολικά πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή λόγω της επίθεσης στη μητέρα του.

Πλέον έχει κάνει επεμβάσεις για να διορθώσει το τραύμα που προξένησε στον εαυτό του και θα κάνει και άλλες με απώτερο σκοπό να καταφέρει να είναι απόλυτα λειτουργικός και ενδεχομένως να μπορεί να κάνει παιδιά. Το ζευγάρι των γονιών είναι χωρισμένο αλλά ο πατέρας ανέφερε στη συνέντευξή του πως «η μητέρα του τον έχει συγχωρέσει. Όλο αυτό για εμάς αντιμετωπίστηκε σαν το παιδί να είχε μία ασθένεια. Δεν έχει καμία μνήμη των πράξεων του».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.