Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΤΩΧΗ... ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕΙ ΗΤΑΝ Ο «ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ» ΝΕΑΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ...

Πολλές οι ατυχίες για την γνωστή παρουσιάστρια που όχι μόνο έμεινε χωρίς ρεύμα, αλλά και χωρίς δίπλωμα. Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολο...





Πολλές οι ατυχίες για την γνωστή παρουσιάστρια που όχι μόνο έμεινε χωρίς ρεύμα, αλλά και χωρίς δίπλωμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε με το καλημέρα στην εκπομπή της για τη δύσκολη μέρα που είχε χθες. Η περιπέτεια της ξεκίνησε όταν της έκοψαν το ρεύμα, αφού το είχε αφήσει απλήρωτο, ενώ αποκάλυψε πως της πήραν και το δίπλωμα!





«Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα χθες. Ρεύμα μου κόψανε γιατί ξέχασα να το πληρώσω. Άλλο πάλι κι αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη ΔΕΗ της Κηφισιάς, έτρεξαν μου τα κανόνισαν οι άνθρωποι, τα πλήρωσα, τι να κάνω το μυαλό μου αλλού.»

Δίπλωμα μου πήραν, άδεια μου πήραν. Κάτι με την ασφάλεια μου είχε γίνει λάθος, φάνηκε στο σύστημα ότι δεν έχω πληρώσει. Εντάξει έφταιγα, το παραδέχομαι. Ήταν πολύ ευγενικός ο νεαρός της Τροχαίας Κηφισιάς που με έγραψε, για κάποιο λόγο ήταν αδέκαστος. Κάπως μου άρεσε που ήταν αδέκαστος. Θα ξαναπάω σήμερα στο Τμήμα να τον ξαναβρώ» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.