Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΜΕΚΕΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ...!!! ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ...!!!

Ο τουρκικός στρατός στα πλαίσια της κατοχικής του προσπάθειας στην περιοχή Ζαπ , συνεχίζει να δέχεται βαριά χτυπήματα. Στο Χακκάρι ...







Ο τουρκικός στρατός στα πλαίσια της κατοχικής του προσπάθειας στην περιοχή Ζαπ , συνεχίζει να δέχεται βαριά χτυπήματα. Στο Χακκάρι λόγω των τραυματισμένων και νεκρών στρατιωτών που μεταφέρθηκαν εκεί, το νοσοκομείο έκλεισε για τους πολίτες




Ο τουρκικός στρατός αποκρούεται από τους αντάρτες την ώρα που από την συνοριακή γραμμή της Τσουκούρτζας, επιχειρεί να εισέλθει στην περιοχή Ζαπ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του HPG μέχρι τώρα σκοτώθηκαν δεκάδες στρατιώτες στις συγκρούσεις. Χτες στο πρακτορείο μας δημοσιεύσαμε εικόνες, από την είσοδο ανταρτών σε θέσεις του τουρκικού στρατού.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές οι απώλειες του τουρκικού στρατού είναι περισσότερες από αυτές που ανακοινώνονται. Νεκροί και τραυματίες στρατιώτες μεταφέρονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Χακκάρι. Τις τελευταίες μέρες λογω του μεγάλου αριθμού το στρατιωτικό νοσοκομείο γέμισε. Τότε οι νεκροί και τραυματίες στρατιώτες άρχισαν να μεταφέρονται στο κρατικό δημόσιο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τοπικές πηγές το νοσοκομείο αυτό έκλεισε για τους πολίτες, ενώ είσοδοι και έξοδοι ελέγχονται από στρατιώτες.

…………

https://anfturkce.net/
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.