Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ

Σε πάρκινγκ της παρανομίας και της ...φωτιάς έχει εξελιχθεί ο χώρος στάθμευσης επί της Λεωφόρου Ικάρου στο Ηράκλειο, κάτω από την π...







Σε πάρκινγκ της παρανομίας και της ...φωτιάς έχει εξελιχθεί ο χώρος στάθμευσης επί της Λεωφόρου Ικάρου στο Ηράκλειο, κάτω από την πλατεία Ελευθερίας.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου. Ένα όχημα έσπευσε στο σημείο για να κατασβέσει την φωτιά, πριν αυτή απειλήσει και άλλα οχήματα.





Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες πριν από την φωτιά στο δημοτικό πάρκινγκ στο Ηράκλειο σημειώθηκε ένταση και άγριος καβγάς με μαχαιρώματα μεταξύ Ρομά. Το περιστατικό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε περαστικούς, κατοίκους και τουρίστες ενώ όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι τουρίστες που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης έτρεχαν για να προφυλαχθούν και έψαχναν να βρούν καταφύγιο μέσα σε μαγαζιά της περιοχής.



Υπενθυμίζεται πως στον συγκεκριμένο χώρο, οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών είναι συνεχείς καθώς σημειώνονται πολλά περιστατικά παραβατικότητας, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους πολίτες.

Επίσης, στο συγκεκριμένο σημείο, βρίσκουν ...καταφύγιο και στήνουν τα πρόχειρα καταλύματα τους πολλοί Ρομά, γεγονός που έχει απασχολήσει τις αρμόδιες αρχές.

Πριν από λίγους μήνες, το παλαιό κτίριο του εργοστασίου που βρίσκεται στο σημείο είχε παραδοθεί στις φλόγες, ενώ τα χειρότερα είχαν αποφευχθεί χάρη στη μεγάλη κινητοποίηση και τότε της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.