Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΟΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την παραχώρηση από τον Δήμο Ρόδου στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας (ΑΣΔΕΝ) μηχανημάτων έργων οδοποιία...




Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την παραχώρηση από τον Δήμο Ρόδου στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας (ΑΣΔΕΝ) μηχανημάτων έργων οδοποιίας προκειμένου να εκτελούνται έργα στο νησί στο πλαίσιο επαναλειτουργίας της ΜΟΜΑ, αποτέλεσε αντικείμενο συνεργασίας του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου με τον υπουργό Αμυνας κ. Πάνο Καμμένο, στην πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί.






Ο υπουργός Αμυνας σε δηλώσεις του στη «δημοκρατική» είχε αποκαλύψει, ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, προχωρεί στην αξιοποίηση μηχανημάτων ασφαλτόστρωσης ιδιοκτησίας του τελευταίου, που παραμένουν σε ακινησία, προκειμένου να γίνουν έργα ασφαλτοστρώσεων αρχικά στη Ρόδο και εν συνεχεία στα υπόλοιπα νησιά, μέσω των Μικτών Ομάδων Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως (ΜΟΜΑ), που ανασυγκρότησε το Υπουργείο και τώρα μετονομάστηκε σε «ΔΙΔΕΡΓΩΝ».

Οι ΜΟΜΑ είναι κατασκευαστικές μονάδες διοικητικά και αναλαμβάνουν την εκτέλεση έργων. Το προσωπικό τους αποτελείται από αξιωματικούς και οπλίτες του Μηχανικού, τεχνικά καταρτισμένους.
Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος, θα δοθούν κατά χρήση τα μηχανήματα ασφαλτοστρώσεων που διαθέτει ο Δήμος Ρόδου στη ΜΟΜΑ και ταυτόχρονα θα γίνει η προμήθεια ακόμη ενός, προϋπολογισμού δαπάνης 200.000 ευρώ.
http://www.loxias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.