Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Οι κάμερες κατέγραψαν το τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια πρόβας χορωδίας, με τη σκηνή να καταρρέει παρασύροντας στο πάτωμα τους μισο...





Οι κάμερες κατέγραψαν το τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια πρόβας χορωδίας, με τη σκηνή να καταρρέει παρασύροντας στο πάτωμα τους μισούς φοιτητές.





Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πρόβας φοιτητών πανεπιστημίου της Κίνας που συμμετέχουν στη χορωδία. Στο σύντομο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο καθηγητής να καθοδηγεί τους φοιτητές που τραγουδούν.

Ξαφνικά η δεξιά πλευρά της σκηνής κατέρρευσε παρασύροντας στο πάτωμα τη μισή χορωδία, με τους υπόλοιπους φοιτητές να μην πιστεύουν αυτό που συνέβη και να σταματούν το τραγούδι.



Γρήγορα οι συμφοιτητές τους έτρεξαν κοντά τους να βεβαιωθούν πως είναι καλά και σύμφωνα με τις πληροφορίες μερικοί μόνο από τους φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά. Κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά ώστε να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη κυρίως λόγω του χαμηλού ύψους της σκηνής.

Η χορωδία, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο, δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή των φοιτητών του πανεπιστημίου πιο «πολύχρωμη και γεμάτη νόημα», με εκπρόσωπο να σημειώνει πως η κατέρρευση της σκηνής σόκαρε τους πάντε



pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.