Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Επίτιμος δημότης της Λάρισας ανακηρύσσεται την Τρίτη 6 Ιουνίου, μετά από απόφαση του Δήμου Λαρισαίων, ο αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρρα...






Επίτιμος δημότης της Λάρισας ανακηρύσσεται την Τρίτη 6 Ιουνίου, μετά από απόφαση του Δήμου Λαρισαίων, ο αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος.




Με αφορμή την τελετή ανακήρυξης, ο μακαριότατος Αναστάσιος θα βρεθεί την Τρίτη και την Τετάρτη στη Λάρισα, ενώ το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Την Τρίτη 6 Ιουνίου: Στις 12.30 μ. μ. Τελετής ανακήρυξης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου, σε Επίτιμο Δημότη Δήμου Λαρισαίων (Δημαρχείο αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).




Στις 13:30 Επίσημο γεύμα του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου (ξενοδοχείο Imperial).

Στις 19:00: Υποδοχή και επίσημη δοξολογία προς τιμήν της Αυτού Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Τον Μακαριώτατο θα καλωσορίσει και θα προσφωνήσει ο μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου σεβ. Ιγνάτιος ενώ καλούνται όλοι οι πιστοί να συμμετάσχουν στην υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας.

Στις 20:00: Εκδήλωση – ομιλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου (Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, Πλατεία Λαού).

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου: Επισκέψεις του Αρχιεπισκόπου στην Ανοικτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας και στο Διαχρονικό Μουσείο.

Στις 13.30: Γεύμα του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ελευθερία» (ξενοδοχείο Διβάνη).

Στις 18:30: Επίσκεψη – ξενάγηση στο Αρχαίο Θέατρο.

Στις 19:30: Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Tιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιου «Εγρήγορση – Χρέος των Ορθοδόξων» (ξενοδοχείο Διβάνη).



onlarissa

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.