Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ «ΒΑΤΡΑΧΩΝ» - ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ;

Κατάδυση στη Λέρο και στο ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ,έκανε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος! Όχι μόνος. Είχε μαζί του δυο “βάτραχους”…Τον Α/ΓΕΕΘΑ Β. Αποστολάκ...






Κατάδυση στη Λέρο και στο ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ,έκανε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος! Όχι μόνος. Είχε μαζί του δυο “βάτραχους”…Τον Α/ΓΕΕΘΑ Β. Αποστολάκη και τον Αρχηγό Στόλου Ι.Παυλόπουλο.

Ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε στην ομιλία του σ΄ ένα σχέδιο που μπορεί να αυξήσει πάρα πολύ τον τουρισμό στο νησί. Κι αυτό το σχέδιο έχει σχέση με την κατάδυση που έκανε:





“Θέλω επίσης να αναφέρω ότι ερχόμενοι σήμερα εδώ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και τον Αρχηγό Στόλου, κάναμε μια κατάδυση στο «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ». Αυτό το ιστορικό πλοίο μπορεί να αποτελέσει ένα υποβρύχιο μουσείο, μαζί με τα άλλα υποβρύχια μουσεία που υπάρχουν στη Λέρο και σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια να αναδείξουμε το νησί ως κέντρο καταδυτικού τουρισμού.

Τρία εκατομμύρια τουρίστες από την Ευρωπαϊκή Ένωση επισκέπτονται για λόγους καταδυτικού τουρισμού την Ευρώπη, αλλά και την Αφρική. Ήδη, περιοχές όπως η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Τουρκία, έχουν «κλείσει» λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί.

Η πατρίδα μας, λοιπόν, έχοντας τις δυνατότητες, την τεράστια ομορφιά, αλλά και τον τεράστιο πολιτισμικό πλούτο, μπορεί να υποδεχτεί αυτόν τον καταδυτικό τουρισμό και η Λέρος μπορεί να αποτελέσει την πρωτεύουσα”.

militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.