Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΡΙΞΕ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΛΑΜΠ

Πανικός τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη της Κρήτης Τον πανικό σκόρπισε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δυο κεντρικές και πολυσύχν...




Πανικός τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη της Κρήτης

Τον πανικό σκόρπισε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δυο κεντρικές και πολυσύχναστες περιοχές του Ηρακλείου ένας άγνωστος προς το παρόν οδηγός, ο οποίος πέρασε με το αυτοκίνητό του έξω από δυο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον.




Αρχικά, ο δράστης πυροβόλησε μπροστά από ένα γνωστό κλαμπ στην κεντρική λεωφόρο Παπανδρέου και συνέχισε την πορεία του πριν προλάβει κάποιος να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του. Λίγα λεπτά αργότερα, πέρασε έξω από ένα μπαρ στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, έριξε και εκεί μπαλωθιές και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Για τα δυο περιστατικά ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τον επικίνδυνο οδηγό και αναζητούν πλάνα που τυχόν έχουν καταγράψει κάμερες καταστημάτων στις περιοχές όπου έριξε τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.