Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!

Μια ακόμη περίπτωση επιδειξία, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αμφιθέας, καταγγέλλει αναγνώστρια του LamiaReport. Το συμβάν έγινε το μ...




Μια ακόμη περίπτωση επιδειξία, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αμφιθέας, καταγγέλλει αναγνώστρια του LamiaReport.

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/6), ενώ όπως αναφέρει η αναγνώστρια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού και μια άλλη γυναίκα παρενοχλήθηκε από τον ίδιο άνδρα. Για την δράση του επιδειξία έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.





Δείτε τι ακριβώς αναφέρει η αναγνώστρια που δέχθηκε σήμερα την παρενόχληση από τον επιδειξία, ώστε να είστε ενημερωμένες και υποψιασμένες αν σας πλησιάσει κάποιος και αρχίσει να σας κάνει περίεργες ερωτήσεις.

«Θα ήθελα να δημοσιευτεί ένα συμβάν για το οποίο έχω ήδη κάνει καταγγελία στην αστυνομία! Στην περιοχή του πάρκου Αμφιθέας όπου κ διαμένω, με σταμάτησε το μεσημέρι ένα αμάξι ασημί (δεν θυμάμαι μάρκα) ένας κύριος γύρω στα 50-55 μελαχρινός(ίσως ρομά) με την πρόφαση να με ρωτήσει που είναι η πλατεία Πάρκου και τα "Jumbo".

Αρχικά δεν μου φάνηκε κάτι ύποπτο όμως στην συνέχεια άρχισε να κάνει κι άλλες ερωτήσεις που μου φάνηκαν ύποπτες! Εκείνη την στιγμή άρχισε να χαϊδεύει το μόριο του έντονα και φυσικά τράπηκα σε φυγή διότι η περιοχή δεν έχει πολύ κόσμο και φοβήθηκα έτσι λοιπόν δεν πρόλαβα να δω πινακίδες!

Ενημέρωσα την αστυνομία και καθώς έτρεχα προς το σπίτι μου συνάντησα μια γειτόνισσα η οποία πριν 15-20 μέρες είχε το ίδιο περιστατικό με τον συγκεκριμένο οδηγό!

Δεν ξέρω εάν η αστυνομία με τα στοιχεία που έδωσα μπορεί να κάνει κάτι, παρακαλώ πολύ ενημερώστε τον κόσμο, γιατί εδώ η περιοχή είναι ερημική και υπάρχουν μικρές κοπέλες που πρέπει να γνωρίζουν!

Ευχαριστώ»

http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.