Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΑ...!!!! ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΕΚΤΣΗ ΣΤΡΑΤΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ» ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

Οι παλιοί αναγνώστες του "Στόχου" γνωρίζουν τον περιβόητο Ιπεκτσή δημοσιογράφο Στρατή Μπαλάσκα, τον πολυδιαφημιζόμενο για τη...







Οι παλιοί αναγνώστες του "Στόχου" γνωρίζουν τον περιβόητο Ιπεκτσή δημοσιογράφο Στρατή Μπαλάσκα, τον πολυδιαφημιζόμενο για την συμβολή του στην ελληνοτουρκική φιλία.




Ο προοδευτικός αυτός δημοσιογράφος μέσω της ημερήσιας εφημερίδας Λέσβου "ΕΜΠΡΟΣ" χαρακτήρισε "δεδηλωμένο νεοναζί" γυμνασιάρχη του νησιού με αφορμή ανάρτησή του με τίτλο «Το απόλυτο ψεύδος είναι ένα: αυτό του Πολυτεχνείου».

Όπως γνωρίζετε στην Ελλάδα η υπόθεση "Πολυτεχνείο" αποτελεί ιερή αγελάδα, οπότε εναντίον του γυμνασιάρχη άρχισαν να βάλλουν όλες οι δυνάμεις της... προόδου. Ο γυμνασιάρχης (και προς τιμήν του) δεν άφησε έτσι την επίθεση που δέχτηκε και κινήθηκε δικαστικά. Έτσι λοιπόν πριν λίγες ώρες ήρθε και η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου που καταδίκασε τον Ιπεκτσή Στρατή Μπαλάσκα.

Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε ότι η φράση «νεοναζί» είναι υβριστική και ότι τελικά ο δημοσιογράφος είχε σκοπό να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη του μηνυτή και αποτελεί δεδικασμένο για παρόμοιες υποθέσεις, μιας και πολύ εύκολα όλοι οι προοδευτικάριοι χαρακτηρίζουν όποιον δεν τους αρέσει, "νεοναζί".

Φυσικά δεν χρειάζεται να σημειώσουμε το πένθος στο οποίο έχουν πέσει τα συνδικαλιστικά δημοσιογραφικά όργανα, που όλοι ξέρουμε και τι είναι και τι πρεσβεύουν!

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.