Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΜΟΥ»... ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...!!!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISIS ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!!! Έναν εφιάλτη που συνεχώς γίνεται χειρότερος ζει το Λονδίνο και ό...



ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISIS ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!!!

Έναν εφιάλτη που συνεχώς γίνεται χειρότερος ζει το Λονδίνο και όλη η Βρετανία.




Με νωπές ακόμα τις μνήμες από την φονική επίθεση με βαν πριν από δέκα μέρες στο κέντρο του Λονδίνου η επίθεση έξω από ένα τζαμί με ένα νεκρό και δέκα τραυματίες με τον δράστη να δηλώνει «έκανα το κομμάτι μου και θάνατος στους Μουσουλμάνους» άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και έγινε αυτό που πολλοί φοβόντουσαν ότι θα υπάρξει αλληλοσπαραγμός.

Γι” αυτό και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι υποστηρικτές του ISIS σε μία ακόμα αρρωστημένη κίνηση χρησιμοποίησαν τα κοινωνικά δίκτυα και με αφορμή την επίθεση που χαρακτηρίστηκε ως τρομοκρατική έξω από τζαμί στο Φίνσμπουρι Παρκ στο Λονδίνο, απεύθυναν έκκληση για περισσότερες θηριωδίες εναντίον της Δύσης.

Ειδικότερα και όπως αναφέρει η Sun μηνύματα που φαίνεται να στάλθηκαν στο Twitter μεταξύ υποστηρικτών του ISIS, καλούν τους φανατικούς να ξυπνήσουν καθώς όπως αναφέρουν «ο πόλεμος ξεκινά τώρα στους δρόμους σας».

Τα μηνύματα, σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή στην Τρομοκρατία Μάικλ Σμιθ, εστάλησαν στο group «Ειδήσεις πολέμου /Ειδήσεις για την κοινότητα» του WhatsApp που έχει 225 μέλη, μετά την επίθεση έξω από το τζαμί στο Λονδίνο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.




Στο μήνυμα εκφράστηκε η απορία γιατί ο ύποπτος δεν πυροβολήθηκε από την αστυνομία όπως οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου, στις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα έγραφε: «Ω Μουσουλμάνοι, όταν οι αδερφοί σας έπαιρναν εκδίκηση από τους ντόπιους μισθοφόρους για τη σφαγή εναντίον των Μουσουλμάνων, πυροβολήθηκαν στο σημείο (της επίθεσης) από την βρετανική αστυνομία». Και συνεχίζει: «Τότε πως γίνεται η αστυνομία να μην πυροβόλησε ποτέ έναν άπιστο».

Στη συνέχεια το μήνυμα καλεί τα μέλη του group να λάβουν δράση: «Ω Μουσουλμάνοι πρέπει να ξυπνήσετε ο πόλεμος ξεκινάει τώρα έξω από τους δρόμους σας έξω από τα τζαμιά σας. Οι πρεσβύτεροι σας θα μπορούσαν να σκοτωθούν, οι αδελφές σας θα μπορούσαν να δεχθούν επίθεση».

isis

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.