Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΟ ΣΙΡΝΑΚ! ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝ...!!!

Μέλη της οργάνωσης PKK επιτέθηκαν σε φυλάκιο της Διοίκησης Τάγματος Καταδρομών Στρατοχωροφυλακής στο Σιρνάκ …Όπου δυο Τούρκοι Καταδ...







Μέλη της οργάνωσης PKK επιτέθηκαν σε φυλάκιο της Διοίκησης Τάγματος Καταδρομών Στρατοχωροφυλακής στο Σιρνάκ …Όπου δυο Τούρκοι Καταδρομείς έπεσαν νεκροί σε επίθεση Μαχητών της Στρατιωτικής Πτέρυγας της οργάνωσης PKK στο Σίρνακ.




Οι Μαχητές της PKK επιτέθηκαν σε φυλάκιο της Διοίκησης του Τάγματος Καταδρομών τηςΣτρατοχωροφυλακής στο Μιλλί του Σίρνακ και εκτέλεσαν τους Καταδρομείς που ήταν υπεύθυνοι της Φρουράς !

Στην επίθεση έπεσαν νεκροί δυο Καταδρομείς και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. Απο την άλλη σε εξέλιξη είνι επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό των Μαχητών του PKK αλλά με το φόβο να φωλιάζει στους Καταδρομείς του Τούρκικου Στρατού !

Σε καμιά περίπτωση οι Τούρκοι δεν περίμεναν μια τέτοια επίθεση στην Καρδιά της Διοίκησης του Τάγματος των Καταδρομών που έγινε σε αστικό ιστό και όχι στα βουνά !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.