Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΙΔΑΡΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Χωρίς σακάκι ο Τσίπρας, πιο επίσημα ενδεδυμένος ο Τζανακόπουλος, στα φούξια η Δούρου Αίσθηση έκανε το πρωί της Τρίτης η άφιξη...





Χωρίς σακάκι ο Τσίπρας, πιο επίσημα ενδεδυμένος ο Τζανακόπουλος, στα φούξια η Δούρου




Αίσθηση έκανε το πρωί της Τρίτης η άφιξη της Έφης Αχτσιόγλου στην Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που διεξάγεται στη σκιά των μάλλον αρνητικών εξελίξεων στη συνεδρίαση για το χρέος.

Η υπουργός Εργασίας έφτασε με μηχανή φορώντας ένα λευκό σακάκι ενώ εντύπωση έκανε σε όσους ήταν παρόντες ο συνοδός της.







Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος χρειάστηκε ένα καφέ στο χέρι για να... συνέλθει από τις εξελίξεις με τελευταία τη συνέντευξη και τον «πάγο» της Κριστίν Λαγκάρντ για το θέμα του χρέους.





Ο Αλέξης Τσίπρας δεδομένης της εποχής επέλεξε να μη φορέσει σακάκι σε αντίθεση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. Ο πιο επίσημα ντυμένος, πάντως, ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.





Ο Γιάννης Δραγασάκης



Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος



Όσο για τις άλλες κυρίες του οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, η Ρένα Δούρου εμφανίστηκε με ένα φούξια μπλουζάκι, η Σία Αναγνωστοπούλου παρά τη ζέστη επέλεξε ένα μαύρο ζακετάκι ενώ η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο ίσως για να προετοιμάσει την παρέμβασή της.

Η Ρένα Δούρου



Η Σία Αναγνωστοπούλου



Η Τασία Χριστοδουλοπούλου


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.