Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΛΑΒΟΓΥΦΤΕ... ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΠΟΣΚΙ..!!!

Ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ποπόσκι, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία προέβη σε απολογισμό της θητ...







Ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ποπόσκι, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία προέβη σε απολογισμό της θητείας του από το 2011 έως και σήμερα, στην οποία όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στις σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα.




Ο Νίκολα Πόποσκι σημείωσε ότι έχουν γίνει σοβαρά βήματα για την βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών και εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο είναι προς το συμφέρον των Σκοπίων.

«Οτιδήποτε εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας και τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των πολιτών και φορέων των δύο χωρών νομίζω ότι είναι καλό, θετικό και δικαιολογημένο.

»Μάλιστα, λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν κάτι τέτοιο πριν από μερικά χρόνια, πριν έρθει εδώ ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας για να μιλήσει στη διάσκεψη των Πρέσβεων της χώρας μας, ή πριν να υπογραφούν τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

»Και όμως εμείς, με υπομονή, πετύχαμε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο Νίκολα Πόποσκι, σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου, ο Νίκολα Πόποσκι ανέφερε ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι που θα ζημιώσει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας του και πρόσθεσε ότι ο καθένας φέρει την ευθύνη που του αναλογεί.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.