Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ... ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ

Περαστικά με πίστη, αισιοδοξία και δύναμη ευχήθηκαν το τελευταίο 24ωρο εκατοντάδες χρήστες των social media στον επικεφαλής του Ποτα...






Περαστικά με πίστη, αισιοδοξία και δύναμη ευχήθηκαν το τελευταίο 24ωρο εκατοντάδες χρήστες των social media στον επικεφαλής του Ποταμιού




Περαστικά με πίστη, αισιοδοξία και δύναμη ευχήθηκαν το τελευταίο 24ωρο εκατοντάδες χρήστες των social media στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ανακοίνωσε εχθές μέσω ανάρτησής του ότι τελικά «δεν είναι όλα καλά» μετά το χειρουργείο που έκανε την προηγούμενη Τετάρτη, για την αφαίρεση νεοπλάσματος στην περιοχή της κάτω κοιλίας.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook την Παρασκευή ο επικεφαλής του Ποταμιού, οι ιστολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά το χειρουργείο έδειξαν ότι για τους επόμενους μήνες πρέπει να λάβει φαρμακευτική αγωγή. «Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν» πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι προβληματίστηκε για το αν έπρεπε να κοινοποιήσει την εξέλιξη της κατάστασής του.

«Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος», ανέφερε στην ειλικρινή ανάρτησή του ο πολιτικός, επισημαίνοντας ότι η απόφαση του να αγωνιστεί μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να αλλάξει τα πάντα στη χώρα «δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο».

Η από καρδιάς ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού προκάλεσε έναν «χείμαρρο» μηνυμάτων συμπαράστασης, τόσο με τη μορφή σχολίων κάτω από το post του όσο και μέσω άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.




«Σταύρο κράτα γερά! Με την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά!», «Σε χρειαζόμαστε δίπλα μας, δυναμικό, αντισυμβατικό, υγιή», «Είσαι μαχητής και είμαι σίγουρη ότι θα την κερδίσεις και αυτή τη μάχη», ήταν μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που ανάρτησαν φίλοι του πολιτικού κάτω από τη δημοσίευσή του, στέλνοντάς του τη θετική τους ενέργεια.

Και στο Twitter όμως δεκάδες χρήστες ευχήθηκαν περαστικά στον Σταύρο Θεοδωράκη, εκφράζοντας σιγουριά ότι θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη, αφού έχει μάθε να αγωνίζεται.

Η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού



Δείτε κάποια από τα tweet συμπαράστασης στο Twitter













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.