Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...!!!

Αύριο Τρίτη αναμένεται στην ΑΘήνα ο Μπέσνικ Χάσι για να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό. Με δηλώσεις του στα...







Αύριο Τρίτη αναμένεται στην ΑΘήνα ο Μπέσνικ Χάσι για να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό.

Με δηλώσεις του στα βελγικά μέσα ενημέρωσης ο Αλβανός προπονητής επιβεβαίωσε ότι από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι θα βρίσκεται αύριο στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της πρόσληψής του στους Πειραιώτες.




«Μίλησα με τον πρόεδρο και μου ανέφερε δύο λόγους για τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστούμε» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League την περασμένη περίοδο και ο κ. Μαρινάκης δεν θέλει να συμβεί ξανά αυτό. Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (σ.σ. την οδήγησε στους ομίλους), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στη μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 45χρονος τεχνικός θα φέρει μαζί του δικούς του συνεργάτες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Μπαρτ Μέερτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.