Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ... ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΘΑ!

Βουτγμένη μέσα στα ψέμματα η ανανοίνωση των κομμουνιστών της Κύπρου δεν κάνει τίποτα άλλο από τα αναμασά την προδοτική Ελλαδίτικη προ...





Βουτγμένη μέσα στα ψέμματα η ανανοίνωση των κομμουνιστών της Κύπρου δεν κάνει τίποτα άλλο από τα αναμασά την προδοτική Ελλαδίτικη προπαγάνδα του ΚουΚουε. Ο απελευθερωτής της ΕΟΚΑ Γρίβας βαφτίζεται "ολετήρας" και η αντιστασιακή εργάνωση «Χ» επειδή αντιστάθηκε στους ΕΛΑΣίτες στα Δεκεμβριανά "ντροπιαστική ιστορία". Δεν αλλάζουν τα κουμούνια ε΄'ιτε εδώ είτε στην Κύπρο...

Την έντονη αντίδραση του ΑΚΕΛ προκαλεί Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «προσπάθεια εξαγνισμού του Γρίβα». Το ΑΚΕΛ επικρίνει τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Στην ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ αναφέρει πως «σε μια κρίσιμη περίοδο για το Κυπριακό και τον τόπο, οι κυβερνώντες, μαζί με τους αμετανόητους λάτρεις του Γριβισμού, επιλέγουν να προκαλέσουν τα δημοκρατικά αισθήματα του κυπριακού λαού. Επιλέγουν τον διχασμό και την ανάξεση πληγών του παρελθόντος. Επιλέγουν να επιχειρήσουν να παραχαράξουν και να βιάσουν τη σύγχρονη Ιστορία του τόπου, για ακόμα μια φορά.



Αποδίδοντας για πολλοστή φορά τιμές στον ιδρυτή της ΕΟΚΑ Β και ολετήρα της Κύπρου Γρίβα. Χιλιάδες παθόντες του πραξικοπήματος και της εισβολής, η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού λαού, παρακολουθούμε ακόμα μια φορά από την κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού τις αφόρητες προκλήσεις σε βάρος της Ιστορικής Αλήθειας. Δυστυχώς για αυτούς και για ολόκληρο τον κυπριακό λαό, η σημαία της ντροπής στον σκλαβωμένο Πενταδάχτυλο θυμίζει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες του Γρίβα».

Περαιτέρω το ΑΚΕΛ αναφέρει πως «προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη και απορία πως ένας υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα μπορεί να συμμετέχει και να αποδίδει τιμές σε μια Ημερίδα για τον ιδρυτή της ΕΟΚΑ Β. Θυμίζουμε στην ελληνική κυβέρνηση ότι ο Γρίβας υπήρξε και ιδρυτής της οργάνωσης “Χ” στην Ελλάδα γράφοντας και εκεί ντροπιαστική ιστορία για τον ελληνικό λαό. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να διορθώσει άμεσα τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στον επιχειρούμενο βιασμό της σύγχρονης κυπριακής αλλά και της ελλαδικής Ιστορίας».

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.