Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΑΑΣΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΚΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

Σύμφωνα με Πληροφορίες ο Γιλντιρίμ δεν είχε καμιά διάθεση να επισκεφτεί την Αθήνα ούτε βέβαια έχει κάποια εξουσιοδότηση να χειρισ...









Σύμφωνα με Πληροφορίες ο Γιλντιρίμ δεν είχε καμιά διάθεση να επισκεφτεί την Αθήνα ούτε βέβαια έχει κάποια εξουσιοδότηση να χειριστεί θέματα όπως Κυπριακό -Μεταναστευτικό και σχέσεις της Άγκυρας με τις Βρυξέλλες …Αυτά τα χειρίζεται αποκλειστικά ο Σουλτάνος !






Ο Ερντογάν θέλει να στείλει ένα μήνυμα κυρίως στην Ελληνική Πλευρά για την Θράκη και αποφάσισε να στείλει τον αχυράνθρωπο για να παίξει το σώου στην Ελληνική Θράκη!

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ απέρριψε την αίτηση του Τούρκικου ΥΠΕΞ να επισκεφτεί μόνο ιδιωτικά την Θράκη ο Τούρκος και οι Τούρκοι επανήλθαν με επίσημη συνάντηση μιας ημέρας στην Αθήνα και Ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη!

Δυστυχώς το Ελληνικό ΥΠΕΞ έκανε δεκτή την αίτηση και όλοι μας θα παρακολουθήσουμε το Τούρκο-Πανηγύρι που θα εξελιχθεί στην Θράκη δίνοντας τα ερεθίσματα στα «Τοπικά Κεφάλια» να δείξουν στους Έλληνες Μουσουλμάνους οτι αυτοί κάνουν Κουμάντο …

Τι λένε όχι εμείς αλλά οι Τουρκόφωνες Εφημερίδες της Ελληνικής Θράκης

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Κύριος Μπιναλί Γιλντιρίμ, το βράδυ της 19/6/2017 θα μετάσχει ως επίτιμος καλεσμένος στο ιφτάρ του χωριού Λύκειο!!!

O πρωθυπουργός της Τουρκίας Κύριος Μπιναλί Γιλντιρίμ στις 19/6/2017 αρχικά θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κύριο Τσίπρα.





Την ίδια μέρα θα περάσει από την Δυτική Θράκη και θα έχει συναντήσεις στην Κομοτηνή. Ο Κύριος Μπιναλί Γιλντιρίμ και οι συν αυτώ υπουργοί θα μετάσχουν σε δείπνο ιφτάρ μαζί με τον κόσμο στο χωριό Λύκειο. Στο ιφτάρ είναι καλεσμένος όλος ο λαός μας.(!!!!)





Το ωραίο αυτό νέο το έδωσε στο Λύκειο στις 16/6/2017 ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, ο οποίος έκανε την προσευχή της Παρασκευής στο Λυκειο.

Τον πρόξενο συνόδευαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπράημ Σερίφ και ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ.

Τι αναφέρει η επίσημη Ανακοίνωση

Με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το πρωί. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, και μετά την ολοκλήρωσή τους δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Επί τάπητος, το μεταναστευτικό, τα διμερή, η οικονομία, ο τουρισμός και οι σχέσεις της Άγκυρας με τις Βρυξέλλες.

Στην ατζέντα θα βρεθεί και το Κυπριακό, χωρίς όμως να βρίσκεται στην κορυφή της.

Στις 13:00 ο Μπιναλί Γιλντιρίμ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

To μεσημέρι της Δευτέρας ο τούρκος πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά το πέρας των επαφών του στην Αθήνα, ο Γιλντιρίμ θα πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη. –

Σχόλιο :Το Τουρκο-Πανηγύρι θα στηθεί μετά στην Θράκη κατά την λεγόμενη Ιδιωτική επίσκεψη του Τούρκου στη Θράκη και αυτό κρατείστε το !!!  http://veteranos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.