Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ... ΒΟΥΒΑΜΑΡΑΣ: ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ BBC ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑ 4 (!!!) ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Εάν στη δημοσιογραφία είχε καθιερωθεί η απονομή βραβείο ψυχραιμίας για τους παρουσιαστές ειδήσεων που ξέρουν να «σκοτώνουν» καλύτερα ...





Εάν στη δημοσιογραφία είχε καθιερωθεί η απονομή βραβείο ψυχραιμίας για τους παρουσιαστές ειδήσεων που ξέρουν να «σκοτώνουν» καλύτερα το χρόνο τους όταν ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργάζονται αντιμετωπίζει στον «αέρα» σοβαρό τεχνικό πρόβλημα…ε, αυτό το βραβείο θα το κέρδισε με διαφορά ο Huw Edwards.




Ο Edwards, παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων στο ΒΒC. Για πολλοστή φορά ετοιμάστηκε, πήρε τη θέση του στο στούντιο, στήθηκε μπροστά στις κάμερες και περίμενε να «πέσει» το σήμα των ειδήσεων για να ξεκινήσει την παρουσίαση για το BBC News at Ten. (Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να δείτε όλο το απόσπασμα ενώ ακολουθεί και ένα δεύτερο μικρότερης διάρκειας και χαρακτηριστικό όσων εκτυλίχθηκαν στο στούντιο).



Το τηλεοπτικό δίκτυο όμως αντιμετώπιζε ένα πού σοβαρό- όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε- τεχνικό πρόβλημα. Τα γραφικά για τα breaking news και τα εισαγωγικά βίντεο που προβάλλονται ως τίτλοι των βασικών ειδήσεων που θα ακολουθήσουν, κολλούσαν ή/και έπαιζαν ξανά και ξανά και ξανά…

Οι τεχνικοί του σταθμού προφανώς έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν αλλά αυτός που ήταν μπροστά στις κάμερες και βίωνε εξαιρετικά αμήχανες στιγμές ήταν φυσικά ο παρουσιαστής ο οποίος προσπαθούσε να παραμείνει ψύχραιμος, αξιοπρεπής και σε πλήρη ετοιμότητα.

Και τι δεν έκανε! Σταύρωνε και ξεσταύρωνε τα χέρια του, έπαιζε με τα δάχτυλά του, κούνησε το mouse, έγραψε κάτι στο χαρτί που είχε μπροστά του (ίσως «Βοήθεια!»). Προσπάθησε πάντως να μην κοιτάξει προς την κάμερα ούτε δευτερόλεπτο αλλά κάποιες πολύ χαρακτηριστικές της κατάστασης γκριμάτσες του ξέφυγαν.

Το πρόβλημα όμως συνεχιζόταν…Η συνολική διάρκεια αναμονής του παρουσιαστή ήταν περίπου 4 λεπτά, κάτι που σε τηλεοπτικούς χρόνους είναι ένα τεράστιο διάστημα.

Τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο Edwards μπόρεσε τελικά να ξεκινήσει την εκφώνηση του δελτίου εξηγώντας βέβαια στοςυ ακροατές που τον παρακολουθούσαν στο…βουβό τόση ώρα, πως «υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα, για τα οποία ζητάμε συγνώμη».






crashonline


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.