Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AYTH EINAI H ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΟΡΤΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ...!!!

Η φοιτήτρια Ασενα Μελίσα Σαλάμ που υπέστη επίθεση επειδή ¨φορούσε σορτς¨ δήλωσε πως ¨Παρά το ότι περίμενα βοήθεια κανείς δεν βοήθησ...







Η φοιτήτρια Ασενα Μελίσα Σαλάμ που υπέστη επίθεση επειδή ¨φορούσε σορτς¨ δήλωσε πως ¨Παρά το ότι περίμενα βοήθεια κανείς δεν βοήθησε¨.





Η Σαλάμ στις 14/6 ενώ βρισκόταν σε λεωφορείο Πέντικ-Αϊντος, χτυπήθηκε από άτομο, το οποίο συνελήφθη και μετά την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερο.

¨Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι στο Ραμαζάνι;¨

Η Σαλάμ μιλώντας στο DHA περιέγραψε την επίθεση ως εξής: ¨Από την στιγμή που έκατσα άρχισε να λέει λόγια του τύπου ¨ Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι στο Ραμαζάνι; Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι;¨. Είχα φορέσει μια άσπρη φόρμα σαν σορτς. Από μπροστά είχε ντεκολτέ. Αλλά από μπροστά ήταν η τσάντα μου κρεμασμένη. Άλλωστε ποιος θα σκεφτεί πως κάποιοι ενοχλούνται από αυτό το ντύσιμο… Μέχρι που με είπε ¨πουτάνα¨ και δεν είχα πει τίποτε. Όταν το είπε αυτό χωρίς να τον κοιτάω, του απάντησα ¨Και εσύ μην κοιτάς¨. Τότε αυτός μου είπε ¨Μα αν εσύ φοράς ντεκολτέ πως δεν θα κοιτάω; Και εγώ κοιτάω λοιπόν¨.

Η 21 ετών φοιτήτρια ανέφερε πως οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο υποστήριξαν όχι την ίδια αλλά την άλλη πλευρά και ότι μετά από κάποιο διάστημα ήρθε αυτός ο 30χρονος και την χτύπησε με μπουνιά.




Περιέγραψε ως εξής: ¨Ξαφνικά ένοιωσα στο αριστερό μου σαγόνια έναν πόνο. Διότι χτύπησα στο τζάμι. Ένα από τα πίσω δόντια μου έσπασε. Του φώναξα ¨μα τι κάνεις¨ και τον άρπαξα από το χέρι. Μετά περίμενα βοήθεια. Του είπα ¨Ποιός είσαι εσύ και με χτυπάς;¨. Παρόλα αυτά κανείς δεν ήλθε. Το άτομο που είχα πιάσει με χτύπησε πάλι και ενώ ήμουν όρθια, ο οδηγός από πίσω ακριβώς απλά παρατηρούσε. Αφού με χτύπησε μια ακόμη φορά του έδωσα και εγώ μια σφαλιάρα. Μετά με έπιασε από τα μαλλιά, λύγισε το κεφάλι μου και με χτύπησε με γροθιά. Μετά από αυτό εγώ έπεσα κάτω. Έφυγε και κανένας δεν τον κυνήγησε¨.

¨Οι άνθρωποι πιστεύουν πως αυτό μου έπρεπε¨

Η Σαλάμ λέει πως επιθυμεί την τιμωρία του ατόμου που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος και συνεχίζει λέγοντας: ¨Η οικογένεια μου είναι άνθρωποι που δεν με χτύπησαν ποτέ. Ποτέ δεν είχα υποστεί βία. Βιώνοντας το περιστατικό τα έχασα. Μετά από αυτό το περιστατικό οι στενοί μου φίλοι μου είπαν πως ¨Σε είχαμε προειδοποιήσει¨ και ¨Στο είχαμε πει¨. Δεν εξεπλάγην από τα σχόλια που έγιναν. Το θέμα είναι πως το ότι με έδειραν δεν ενοχλεί του ανθρώπους. Διότι οι άνθρωποι πιστεύουν πως εάν ντύνομαι έτσι αυτό μου αξίζει¨.

http://www.diken.com.tr - http://tourkikanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.