Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ... ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ AIRE SUR L' ADOUR ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του 36χρνου Ισπανού ταυρομάχου Ivan Fandino στο φεστιβάλ ταυρομαχιών Aire-sur-l'Adour της Γαλλίας,...





Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του 36χρνου Ισπανού ταυρομάχου Ivan Fandino στο φεστιβάλ ταυρομαχιών Aire-sur-l'Adour της Γαλλίας, ο «Στόχος» βρήκε και δημοσιεύει το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ποτέ δημιουργηθεί για τις ταυρομαχίες.





Ένας Έλληνας τουρίστας βρίσκεται στην Παμπλόνα. Αφού περιδιάβηκε τους δρόμους πείνασε, οπότε πήγε σε ένα εστιατόριο. Αφού κοιτάζει το μενού φωνάζει τον σερβιτόρο και τον ρωτάει:
– Το «bolas de toro» είναι αυτό που καταλαβαίνω; 😉
– Μάλιστα κύριε είναι αρχίδια ταύρου, από δω παραδίπλα από την αρένα. Όταν σκοτώνεται ο ταύρος τα παίρνουμε και τα μαγειρεύουμε.
– Φερε μια μερίδα να δοκιμάσουμε.
Το γκαρσόν του φέρνει και ο Έλληνας τουρίστας τα δοκιμάζει και ενθουσιάζεται από την νοστιμιά τους. Πριν φύγει λέει στο γκαρσόνι:
– Θα έρχομαι κάθε μεσημέρι όσο είμαι διακοπές εδώ να τρώω «bolas de toro» . Σε παρακαλώ λοιπόν να μου φυλάς μία μερίδα κάθε μέρα.
Πάει την άλλη ημέρα, τη επόμενη, την μεθεπόμενη. Κάθε φορά το γκαρσόνι του έφερνε μία μερίδα τεράστια.
Την 5η ημέρα που πήγε για μεσημεριανό το γκαρσόν του φέρνει μία μερίδα τόσο μικρή σαν κεφτεδάκια!! Ο Έλληνας τουρίστας τα τρώει κανονικά, του φαίνονται εξαιρετικά νόστιμα και ζητάει αμέσως δεύτερη μερίδα. Όταν έρχεται ο σερβιτόρος, τον ρωτάει. Πεντανόστιμα σήμερα τα αρχίδια που μού έφερες. Αλλά γιατί είναι τόσο μικρά;
ΚΑΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: Ά, ξέρετε κύριε, σήμερα νίκησε ο ταύρος και έχασε ο ταυρομάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.