Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9:30 ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ... ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΕΕΙ Η ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ!

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό με την Γαλλία (21:30), η Στέλλα Καλτσίδου τόνισε πως η Εθνική Γυναικών είναι έτοιμη να τα δώσ...








Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό με την Γαλλία (21:30), η Στέλλα Καλτσίδου τόνισε πως η Εθνική Γυναικών είναι έτοιμη να τα δώσει όλα στο παρκέ για ακόμα μία φορά.




Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά έχει κάνει μία σπουδαία υπέρβαση και... διαλύοντας κάθε προγνωστικό, έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Eurobasket της Τσεχίας.

Λίγο πριν την ιστορική αναμέτρηση με την Γαλλία (21:30), η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε στον «Επικοινωνία 94 FM» και αφού τόνισε πως «είμαστε έτοιμες να τα δώσουμε όλα για άλλη μια φορά», ανέφερε σχετικά με τα συναισθήματα των 12 κοριτσιών της Εθνικής μας ομάδας:

«Πραγματικά είναι απίστευτο όλο αυτό που ζούμε, είναι ένα όνειρο! Βέβαια έχει έρθει μετά από πολύ κόπο, πολύ δουλειά, μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, που γίνεται όχι μόνο τις μέρες που είμαστε εδώ, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι το αξίζουμε απόλυτα, σίγουρα όμως όπως καταλαβαίνετε, επειδή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα, να φτάνουμε να παίζουμε έναν ημιτελικό Eurobasket, καταλαβαίνετε είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε αυτό.

Δεν είναι πολλές οι κοπέλες που έχουν εμπειρίες, ειδικά οι πιο μικρές δεν έχουν καμία εμπειρία από τέτοιου είδους διοργανώσεις, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές κοπέλες εδώ οι οποίες έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, οπότε τίποτα δεν είναι και τυχαίο».

Παράλληλα, η έμπειρη φόργουορντ πρόσθεσε: «Οι ομάδες που κερδίσαμε δεν είναι απλά στη θεωρία ισχυρές, είναι αποδεδειγμένα. Νομίζω το ότι η απόδοσή μας είναι τόσο σταθερή και δεν είμαστε μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα, μας δίνει μια ασφάλεια και μια σιγουριά. Το στοιχείο αυτής της ομάδας είναι η άμυνα και από εκεί πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Τέλος, η Στέλλα Καλτσίδου ανέφερε πως «πάντα και για όλους η επιτυχία του 1987 θα αποτελεί πηγή έμπνευσης».

Πηγή:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.