Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΡΜΗΞΕ ΣΕ 70 ΕΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ: «ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ»

Ο 17 ετών Σ.Κ. παρενόχλησε σεξουαλικά την 70 ετών Ολλανδέζα τουρίστρια την ώρα που εκείνη λιαζόταν στο Μπόντρουμ, αλλά επειδή η γυναίκ...







Ο 17 ετών Σ.Κ. παρενόχλησε σεξουαλικά την 70 ετών Ολλανδέζα τουρίστρια την ώρα που εκείνη λιαζόταν στο Μπόντρουμ, αλλά επειδή η γυναίκα δεν έκανε μήνυση αλλά επέστρεψε στην πατρίδας της, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη στις 4/6 στην πλαζ Ιτσμελέρ. Η Ολλανδέζα τουρίστρια Α.Β. την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία, ξαφνικά άρχισε να φωνάζει.




Εκείνη την ώρα ο δάσκαλος καταδύσεων Μουσά Ζαφέρ που εκείνη την ώρα καθάριζε το σκάφος του, μαζί με δύο φίλους του, συνέλαβαν τον δράστη τον Σ.Κ.

Ο δράστης αρχικά παραδόθηκε στους σεκιουριτάδες του ξενοδοχείου και ακολούθως στους αστυνομικούς.

Ο Μουσά Ζαφέρ που μαζί με τους δύο φίλους του έπιασαν στον Σ.Κ., είπε πως ¨Καθαρίζοντας το σκάφος ακούσαμε κραυγές. Ένας νέος είχε πάει πίσω από την Ολλανδέζα τουρίστρια, είχε κατεβάσει το σορτς του και αυνανιζόταν. Μετά πήγε δίπλα στην τουρίστρια την αγκάλιασε και προσπάθησε να την φιλήσει¨.
Ο Ζαφέρ είπε πως έπαθε σοκ από αυτά που είδε και είπε: ¨H γυναίκα είχε φοβηθεί πολύ και φώναζε όσο μπορούσε. Τον συλλάβαμε και τον παραδώσαμε στους σεκιουριτάδες του ξενοδοχείου. Ο τουρισμός σε σχέση με τα προηγούμενα έτη πάει άσχημα και με τέτοιου είδους συμπεριφορές φτάνει σε πλήρες αδιέξοδο. Εάν εμείς δεν βλέπαμε και δεν επεμβαίναμε θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πολύ χειρότερα πράματα¨.

Στην κατάθεση του στην αστυνομία ο Σ.Κ. αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε: ¨Η γυναίκα τουρίστρια την ώρα που εγώ καθάριζα την παραλία πέρασε από μπροστά μου, μου είπε κάτι και μετά προχώρησε. Δεν κατάλαβα τι είπε. Σκέφτηκα πως μπορεί να με φώναξε για να την βοηθήσω, την ακολούθησα και μετά μου συνέβησαν όλα αυτά¨.

Η Α.Β. μετά από αυτά που έζησε πήγε στην αστυνομία, αλλά χωρίς να δώσει κατάθεση, την άλλη μέρα έφυγε για την πατρίδα της.

Η Ολλανδέζα τουρίστρια είπε σε αυτούς που πήγαν να την βοηθήσουν και στους αρμόδιους του ξενοδοχείου: ¨ Έχω πάει σε δεκάδες χώρες αλλά ποτέ δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο. Ο νέος αυτός πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει θεραπεία¨.

http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.