Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

70ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ...!! ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ...!!!

Η υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα ύστερα από τρεις και πλέον μήνες από την φερόμενη τέλεση της πράξης και προκαλεί σοκ στην τοπική ...







Η υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα ύστερα από τρεις και πλέον μήνες από την φερόμενη τέλεση της πράξης και προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία. Σχετική δίωξη έχει ασκήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ύστερα από καταγγελίες που φέρονται να έκαναν οι ίδιοι οι γονείς και το παιδί.




Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες από εισαγγελικές πηγές, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών τετελεσμένη και σε απόπειρα και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον 70χρονου Βολιώτη. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές την καταγγελία φέρεται να έκανε στις αστυνομικές αρχές τον Μάρτιο η μητέρα του κοριτσιού και η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκήσει δίωξη. Το κορίτσι είναι 11 χρόνων σήμερα.

Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα γίνει η εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο ή όχι ο 70χρονος παππούς, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζεται πως ο 70χρονος είναι αθώος, πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο παππούς βρίσκεται σε αντιδικία.

Σημειώνεται πως η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρονου από τον γιό και τη νύφη του.

Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν υπάρχουν ευρήματα. Ο 70χρονος έχει απολογηθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με το Άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα, παράγραφος 1, «όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά, με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη, τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351Α, ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών, β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δυο ετών».

Διαβάστε περισσότερα στο e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.